İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu yoğun bakımda! İYİ Partili Erhan Usta'nın şifa mesajı gündem oldu

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta yoğun bakıma kaldırılan Ustaosmanoğlu için mesaj paylaştı.

Türkiye'deki en çok bilinen tarikatlardan biri olan İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Ustaosmanoğlu'nun durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Cemaatin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada "Üstadımız Mahmud Efendi Hazretlerimiz enfeksiyona bağlı rahatsızlanması sebebiyle hastanede müşahede altına alınmıştır. Şeyhimizin tez zamanda şifa bulması için başta ihvanımız olmak üzere Efendi Hazretlerimizin tüm sevenlerini duaya davet ediyoruz" denildi.

Ustaosmanoğlu’nun torunu Muhammet Fatih Ustaosmanoğlu da dedesinin yoğun bakımda ve durumunun stabil olduğunu açıkladı.

 

İYİ PARTİLİ İSİM ŞİFA DİLEDİ


Bu haberin ardından İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yayınladığı mesajla İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'na şifa diledi.

Usta paylaşımında, "Ömrünü İslam'a adamış bir isim Mahmut Ustaosmanoğlu. Allah'tan acil şifalar dilerim." ifadelerini kullandı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri