İstanbul'a uğramayan İmamoğlu yine tatile çıktı! 14 gün yok

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim nedeniyle ara verdiği tatillerine devam ediyor. Seçim sürecinde il il dolaşarak Kılıçdaroğlu için oy isteyen İmamoğlu’nun bir kez daha yıllık izne çıktığı, İBB’nin iki hafta boyunca vekaleten yönetileceği belirlendi.

Türkiye 10 gün sonra sandık başına gidiyor. Seçimlere kısa bir süre kala İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun yıllık izne ayrıldığı ortaya çıktı.

 

YILLIK İZNE AYRILDI


Haber7’nin aktardığı habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünce İstanbul Valiliği İdare ve Denetim Müdürlüğü’ne yapılan bildirimde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir kez daha yıllık izne ayrıldığı ifade edildi.

 

14 GÜN BOYUNCA İSTANBUL’DA YOK


CHP’li İmamoğlu’nun 1 Mayıs-14 Mayıs tarihleri arasında yıllık izne ayrıldığı belirtildi. 14 gün boyunca İstanbul’a uğramayacak olan Ekrem İmamoğlu’nun yerine İBB Meclis Üyesi Ülkü Sakalar’ın vekaleten görev yapacağı kaydedildi.

 

Ekrem İmamoğlu tarafından hazırlanan 28.04.2023 tarih, E-96514166-646-2023.691944 sayılı belgede şu ifadeler yer aldı:

 

“01.05.2023 – 14.05.2023 tarihleri arasında 14 (on dört) gün yıllık izinde olacağımdan, bu süre zarfında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Vekaleti görevi, Meclis üyesi Sayın Ülkü SAKALAR tarafından yürütülecektir. Bilgilerini ve gereğini arz/rica ederim.”

 


Siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri