İşte Camdaki Kız'da Nalan'ın yeni şoförü Hayri!

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlandığından beri başarıdan başarıya koşan ve izlenme rekorları kıran Camdaki Kız’da Hayri karakteri için yeni bir isim daha ortaya çıktı. 

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi ilk sezonunun sona ermesi ile birlikte hayranları tarafından merak içerisinde beklenmeye başlandı. Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları izlenme rekorları kıran Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterinin hayat hikayesi ve başına gelenler yakından takip edildi.

Sezon finali sonrasında Camdaki Kız dizisinde en çok merak edilenler arasında ise Hayri karakterini kimin canlandıracağı geldi. Çukur dizisinin final yapması sonrasında Vartolu karakteri ile bilinen Erkan Kolçak Köstendil, Hayri için ismi geçenler arasında ilk sırada yerini aldı. Ancak bu bilgilerin henüz net olmadığı ifade edildi.

Kulislerden gelen son iddialarda ise Camdaki Kız dizisi Hayri karakteri için yeni bir ismin düşünüldüğü belirtildi. Çukur dizisinden sonra Alev Alev dizisinde Ömer karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan’ın Hayri için ideal bir isim olabileceği dile getirildi.

 

 

Erkan Kolçak Köstendil ismi üzerinde durulmasına rağmen durumun henüz kesinlik kazanmadığı ancak Cihangir Ceyhan adının da geçmesi sonrasında Camdaki Kız Hayri karakteri için önümüzdeki günlerde de yeni isimlerin ortaya çıkabileceği iddia edildi.

 

 

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin 2. sezonunun da büyük bir ses getirmesi beklenmekte.

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri