İstifa eden İl Başkanı İYİ Parti'nin FETÖ ve HDP ilişkisini anlattı: Aşk tesadüfleri sever

2018 yılında İYİ Parti Düzce kurucu İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ercan Katırcıoğlu, İYİ Parti'nin iç yüzünü kaleme aldı.

2 aralık 2018 tarihinde yaptığım istifa açıklamamda haklı olduğumu zaman bir kez daha ispatladı.

Sırrı Sakık'ın açıklamaları sanki 'AMERİKA YENİ KEŞFEDİLMİŞ' gibi şaşkınlık uyandırdı.

Halbuki bu bilinen bir gerçekti ve bunlar BUZ DAĞININ görünen kısmı.

-İYİ Parti'nin 4.olağanüstü kongresinde GİK üyeliğine ve SİYASİ İŞLER BAŞKANLIĞINA getirilen, 'Abdullah Öcalan ev hapsine alınsın, televizyona çıkıp seçmenine hitap etsin' diyen PKK sevici SALİM ENSARİOĞLU'nun göreve getirilmesi TESADÜF MÜYDÜ?

- 2.olağanüstü kurultayda Genel İdare Kuruluna alınan, 15 temmuz hain darbe girişiminde FETÖ SEVİCİ tweetler atan Genel Başkan konuşma metinlerini yazan BAHADIR DİNÇARSLAN'ın göreve getirilmesi TESADÜF MÜYDÜ?

- 3. Olağanüstü kurultayda 'SEÇİM ve HUKUK İŞLERİNDEN SORUMLU' genel başkan yardımcısı olan ve ATATÜRK döneminde 'Çerkezler asimile edildi' diyerek ATATÜRK ve CUMHURİYET düşmanlığı yapan HASAN SEYMEN'in görevlendirilmesi TESADÜF MÜYDÜ?

- 672 KHK ile FETÖ iltisaklı olmaktan ihraç edilen 41 TBMM çalışanından biri olan ESMA BEKAR'ın özel sekreter yapılması TESADÜF MÜYDÜ ?

- Merhum MUHSİN YAZICIOĞLU'nun 25 mart 2009 helikopterinin düşmesinden sonra ARAMA ÇALIŞMALARINDA İHMALİ olduğu DEVLET DENETLEME RAPORUNA giren Adana Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral ALİ LAPANTA'nın kurucular kurulunda yer alması TESADÜF MÜYDÜ ?

- Soros'un Turuncu devrimlerinin finansörü CIA bağlantılı NED destekli Denge Denetleme Ağının önemli ismi SELDA TANDOĞAN DEMİREL'in partiye alınması TESADÜF MÜYDÜ?

- Google de yüksek bütçeli markaların ADWORD reklam analizlerini yapan, dünyada çok az kişinin sahip olduğu DATA'yla Türkiye ye gelen ve kolayca internet kullanıcılarının özel bilgilerine ulaşabilme imkanına sahip olan TAYLAN YILDIZ TESADÜF MÜYDÜ

Bütün bunlar olurken kendilerini ÜLKÜ DEVİ olarak gören CÜCELER , 3 maymunu oynadılar.

 

Siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri