İYİ Parti'den İstanbul'un fetih yıl dönümünde şok ‘Bizans’ tweeti

İYİ Parti’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım büyük şaşkınlık yarattı. İşte ayrıntılar;

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti'nin resmi Twitter hesabı üzerinden atılan bir tweet kafaları karıştırdı.

İYİ Parti resmi Twitter hesabından atılan ‘Bizans’ tweeti, görenleri oldukça şaşkına çevirdi.

'BİZANS TWEETİ’

İYİ Parti'nin hesabından atılan tweette 'Bizans' ifadesi kullanıldı. Atılan tweeti görenler ise hiç bir anlam veremedi. İYİ Parti'nin tweeti sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Öte yandan parti tarafından ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Konu ile ilgili en kısa zamanda İYİ Parti’nin yetkililerinden bir açıklama yapılması bekleniyor. İYİ Parti’lilerde bu tweete bir anlam veremedi ve tepki gösterdi.

İşte İYİ Parti'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan ve henüz anlam verilemeyen o tweet;

İYİ Parti'nin İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümünde yayınladığı skandal twitin ardından yeni bir twit daha paylaşılarak MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye gönderme yapıldı ve skandala mazeret bulunmaya çalışıldı.

İŞTE O TWİT

İÇERİDEN Mİ TROLLENDİ?

İYİ Parti'nin sosyal medyasını yürüten Google'ın dahi çocuğu olarak lanse edilen ve "Bizans" twetini beğenen sonra da beğenisini kaldıran Taylan Yıldız'ın Genel Başkan Yardımcılığından ayrılması ve milletvekili adayı yapılmaması da kafalarda soru işareti yaratırken, İYİ Parti'nin "içeriden trollenebileceği" ihtimali de kulislerde konuşuluyor. 

Görünen o ki, İYİ Parti'nin İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümündeki tek kelimelik "Bizans" paylaşımı gündem teşkil etmeye ve tartışılmaya devam edecek.

Hakan Sönmez          siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri