İYİ Parti’ye Mersin'de flaş katılımlar

İYİ Parti’de yerel seçimler öncesi büyük bir heyecan yaşanıyor. Mersin İl Gençlik Kollarına 150 yeni üye katıldı. İşte haberin ayrıntıları;

31 Mart yerel seçimlerine 4 ay kala partiler çalışmalarına start verdi. Bu doğrultuda İYİ Parti Mersin Gençlik  Kollarına 150 kişi üye yapıldı.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin Çoban, İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Zenger ve Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahman Seyit'in hazır bulunduğu törende 150 genç İYİ Parti Mersin İl Gençlik Kolları'na katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan İYİ Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Zenger gençlik hareketine verdikleri öneme değinerek, “Göreve başladığımız günden itibaren Mersin'de yedi ilçede Gençlik Kolları olarak teşkilatlandık. En kısa sürede geri kalan ilçelerimizde teşkilatlanmamızı tamamlayacağız. Bugün burada Akdeniz İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak Abdurrahman Seyit'in ataması ve 150 genç kişiden oluşan toplu katılımımızı gerçekleştireceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür gençler olarak bizler eğitimimize çok önem veriyoruz. Eğitimli, bilinçli gençlerimizle oluşturduğumuz İl ve İlçe teşkilatlarımızda genç kadınlarımızın çoğunluğu bizleri oldukça memnun ediyor. Bu sebeple Aslıhan Şıhman'ı İl Gençlik Kolu Başkan Yardımcımız olarak atadık. Bugün buradaki yoğun ilgi ve katılım gururlanmamızın sebebidir. Kısa sürede Üniversitelerde de teşkilatlanma yapımızı bitirmiş olacağız. Bir ay içerisinde de Mersin genelinde üç bin kişilik İYİ Parti İl Gençlik Kurultayını gerçekleştireceğiz. Şölen havasında geçecek olan Gençlik Kurultayımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca gençlerin geleceğin teminatı ve gülen yüzü olmasına değinerek, “Siz gençler bizlerin, geleceğimizin teminatısınız. Anne-baba olarak sizlerden beklentimiz eğitimli, kültürlü, bilinçli ve aydın gençler olmanızdır. Siz bizim gülen yüzümüzsünüz. Gelecekte bizlerin yerini alıp, ülkeyi ileri götürecek projeleri hayata geçireceksiniz. İnanın, çalışın, başarın. Biz sizlere, inanıyor, güveniyor ve başaracağınızı biliyoruz. En büyük yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır; bunu unutmayarak ailenize ve vatanınıza hayırlı ve iyi bireyler olun” diye konuştu.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Son Dakika Haberleri