Kanye West ve Kim Kardashian boşanıyor

Magazin gündeminin bomba çifti Kanye West ve Kim Kardashian altı yıllık evliliklerini sonlandırıyor.

Bir süredir boşanacakları konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West'in gerçekten de altı yıllık evliliğin sonuna geldiği ortaya çıktı. 

Başkanlık yarışına katılmasıyla gündeme oturan Kanye West, geçen gün Twitter hesabından, "Beni kilit altında tutacaklar" şeklindeki paylaşımları nedeniyle hayranlarını endişelendirmişti.

Her ne kadar sözcüleri bu konuda açıklama yapmasa da altı yıl önce evlenen Kim Kardashian ve Kanye West'in çoktan evlerini ayırdığı da basına yansıdı. Buna göre West bir süredir Batı Wyoming'deki çiftliğinde kalıyor. Kardashian ise dört çocuğuyla birlikte Los Angeles'ta yaşamını sürdürüyor.

 

AVUKATLARLA GÖRÜŞME BAŞLADI

 

Page Six'e konuşan bir kaynak, çiftin bu durumu fazla göz önünde tutmamaya çalıştığını ama evliliklerinin çoktan sona erdiğini söyledi. Aynı kaynak, Kardashian'ın ünlü boşanma avukatı Laura Wasser ile boşanma hakkında görüşmelere başladığını da ekledi.

People dergisine konuşan bir başka kaynak da Kim Kardashian'ın kendi geleceği için bazı kararlar almak istediğini bu yüzden de yalnız kalmaya ihtiyaç duyduğunu ileri sürdü. Aynı kaynak Kanye West'in ise üzgün ama yine de iyi olduğunu belirtti. 

Çifte yakın bir kaynak, Hollywoof Life’a konuşarak, “Kanye zaman istiyor ve işi için zaman ayırıyor, zamanının çoğunu Wyoming’de geçiriyor. Kısa zamanda, en azından tam zamanlı olarak Los Angeles’a dönmeyi planlamıyor. Kim de bu durumdan şikayetçi değil” yorumunu yaptı.

Kaynak ayrıca, “Kanye, etrafında, Kim’i rahat ettirecek muazzam bir destek sistemine sahip” ifadesini de kullandı.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri