Karamollaoğlu Sivas’tan başladı: Sultan hizaya çekilmeli!

Saadet Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, ilk mitingini Sivas’ta düzenledi ve “cihat, zalim sultana karşı haksızlığı söylemektir” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, seçim mitinglerinin ilki olan Sivas’ta “Birilerinin emrine uymayı ahlaki meziyet zannettik. En büyük cihat zalim sultana karşı haksızlığını söylemektir. Adalet ülkeyi yönetenlerin iki dudağı arasına sıkıştırılamaz. Sultanı bile hizaya getirecek güçte olmadan o memlekette adalet var denilemez. Onun için artık yeter, değiştirin şu iktidarı diyoruz” dedi. Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine hem memleketi, hem de 3 dönem milletvekilliği ve belediye başkanlığı yaptığı Sivas’tan start verdi. Hükümet Meydanı’ndaki mitingte Karamollaoğlu’nun mesajları özetle şöyle:

Ya hain diyorlar: Hiçbir konuyu gündemlerine alıp ne getirir, ne götürür; bunun hesabını ne yazık ki yapmıyorlar. Bu konuda kendilerini tenkit edenlere de rıza göstermiyorlar. Ya hain olarak itham ediliyor veya tepetaklak kovulup dışarıya atılıyor.

15 sene önce beka problemi yoktu: Sizleri bir noktada uyarmak istiyorum. Bu seçim Türkiye’nin bu istikamette yapacağı en önemli seçimdir. Eğer bu ülke bir 4-5 sene daha bugünkü politikalar ile yönetilirse ayakta duracak mecalimiz kalmaz. Türkiye’nin beka problemi var diyorlar. 15 sene önce AK Parti iktidara geldiği zaman böyle bir beka problemi var mıydı? Yoktu. Bizi bu hale AK Parti hükümetinin yanlış politikaları getirdi.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri