Konya’da skandal! AKP’liler açlıktan şikayet eden köylüyü darpettiler

AKP Gençlik Kolları üyesi bir genç, “16 yılda bir tane fabrika açtıysanız kimliğimi bırakıyorum, insanları kandırmayın” diyen köylünün boğazını sıktı. Yaşanan bu olayın ardından köylüler ile partililer arasında arbede yaşandı.

Konya’nın Ereğli İlçesi’ne bağlı Çiller Köyü’nde yaşanan olayda, AKP’liler ile köylüler arasında tartışma çıktı. Köylülerden birinin, '16 yılda bir tane fabrika açtıysanız kimliğimi bırakıyorum, insanları kandırmayın' demesi üzerine ortalık karıştı. Çıkan olay sonrası partililer oy istemek için gittikleri kahveyi terk etmek zorunda kaldı.

Sözcü Gazetesi’nden Mehmet Ali Kayacı’nın haberine göre; AKP’nin Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, oy istemek için ziyaret ettiği Çiller Köyü’nde köylülerin tepkisiyle karşılaştı.

Heyette bulunan bir AKP’linin, “Arkadaşlar, arayı buluruz. Gün geliyor, Türkiye'yi kıskaç altına alıyorlar, ekonomimiz daralıyor” sözleri üzerine bir vatandaş, “Niye kıskaç altına giriyoruz. Amerika'dan bahsediyorsunuz, İncirlik Üssü’nü boşaltsın. Elçisini kovalayalım gitsin” dedi. 
 

AKP’lilerin köy kahvesindeki programında perişan olduklarını ifade eden bir köylü, “16 yıldır bu hükümet bir tane fabrika açtıysa kimliği bırakıyorum, Ak Parti'ye yarın üyeliğimi başlatıyorum. Hadi gösterin. Bir tane fabrika açtıysanız. Boş verin. İnsanları kandırmayın biz perişanız, tarlamız satılıyor, ineğimiz satılıyor, açız” derken,; bir başka vatandaş da “Türkiye iyi durumda diyorsunuz. O zaman ben burada yaşamıyorum. Açız, açız. Motorumuzu satıyoruz, ineğimizi satıyoruz. Tüccar geliyor 3 lira veriyor ineğimize” sözleriyle şikayetini dile getirdi.

KÖYLÜNÜN BOĞAZINI SIKTILAR!

Kahvede yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine arbede çıktı.

Heyette yer alan AKP Gençlik Kolları üyeleri ile köylüler arasında tartışma yaşandı. Arbede esnasında AKP’li bir gencin köylülerden birinin boğazını sıktığı iddia edildi.

Boğazının sıkıldığını ifade eden vatandaş, “Adamın ümüğü sıkılır mı köyde, arabanıza binip gidin. Ne sakin olacağım, gardaş köylünün ümüğü sıkılmaz” diye tepki gösterdi.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri