Komedyen Cem Yılmaz, 23'üncü Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında gösterilen başrol oynadığı, 'İftarlık Gazoz' filmini, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü ve oyuncu Wilma Elles ile birlikte izledi.
Adana Film Festivali'nin çok önemli olduğunu belirten Cem Yılmaz, İftarlık Gazoz filminin çekildiği Muğla'da köylülerin kendisinin Cem Yılmaz olduğuna bir türlü inandıramadığını söyledi.
Yılmaz şunları anlattı:
"Muğla'da çekimler sürerken ben o kostümleri giydiğim zaman o televizyonda gördükleri adam olduğuma ikna olmadılar. Film setinden sonra gazoz dükkanı devam edebilirmiş. İyi çevrem oldu. Kendi filmlerimde yapma imkanı bulmadığım bir alan açıyor bu tarz filmler. Başka tip insanlar canlandırmakla ilgili. İyi bir aktör olmaya çalışıyor falan değilim, hobi olarak ilgileniyorum" dedi.