La Liga’da dev maç! Atletico Madrid – Real Madrid maçı hangi kanalda şifresiz?

44 puanla 2. sırada yer alan A. Madrid, 42 puanla 3. sırada yer alan Real Madrid’i konuk ediyor. Zirvede 50 puanla yer alan Barcelona ile yarıştan kopmak istemeyen her iki takım için de büyük önem taşıyan Atletico Madrid – Real Madrid maç hangi kanalda?

İspanya’da 23. hafta dev bir maça sahne oluyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid ile Real Madrid, Wanda Metropolitano’da karşı karşıya gelecekler. Peki futbolseverlerin heyecanla beklediği Atletico Madrid – Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanaldan yayınlanacak?

9 Şubat Cumartesi günü saat 18:15’de başlayacak olan Atletico Madrid – Real Madrid maçı beIN SPORTS 3’ün yanı sıra İdman TV’den şifresiz olarak yayınlanacak.

Kritik maç öncesi Atletico Madrid’de Diego Costa ve Savic, Real Madrid’de ise Llorente ve Vallejo sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.

GALİBİYETLERDE REAL MADRİD ÜSTÜN

Her iki takım daha önce 182 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Atletico Madrid 45 galibiyet, Real Madrid ise 95 galibiyet elde etti, 42 maç berabere sona erdi.

Atletico Madrid’in sahasında oynan maçlarda Real Madrid’in 36’ya 28 üstünlüğü var, 24 maçta ise eşitlik bozulmadı.

Atletico Madrid’de 10 golle Griezmann, Real Madrid’de de Benzema 10 golle takımın en skorer isimleri.

Atletico Madrid ligde oynadığı son 5 maçın 3’ünden galibiyetle ayrılırken, 1 mağlubiyet 1 de beraberliği bulunuyor. Real Madrid son 5 maçının 4’ünü kazandı, 1’ini kaybetti.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri