Mehmet Aslan'dan Cumhurbaşkanına iğrenç iftira! CHP’nin ekmeğini yedi

Defalarca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan, bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a akıl almaz bir iftira attı.

MHP'den siyasete atılan daha sonra Meral Akşener'in kurduğu İyi Parti'ye geçen ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de İYİ Parti'nin İstanbul Kağıthane Belediye Başkan adayı olan Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın en küçük oğlu Mehmet Aslan, yaptığı skandal çıkışlarla gündemde kalmaya devam ediyor.

Siyaseten hiçbir başarı elde edemeyen Aslan, polemik yaratan çıkışlarıyla tanınıyor.

İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile ilgili attığı edepsiz tweetle de polemik yaratmıştı.

 

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mehmet Aslan, "Boşandılar" ifadesini kullanmış ve şunları yazmıştı:

 

 

SİCİLİ KABARIK

 

Yine geçtiğimiz yıl, Maksim Gazinosu’nda çalışıp paralarını alamadıklarını öne süren personelin açtığı dava sonrası Aslan en yüksek faizden tazminat ödemeye mahkum kalmıştı.

 

ŞOFÖRÜNE SUÇU ÜSTLENDİRDİ

 

Skandallarına devam eden Aslan geçtiğimiz Şubat ayında da Reina saldırısı sonrasında sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı bir paylaşım nedeniyle "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan yargılanmıştı.

Aslan'ın sosyal medya hesabından eğlence mekanı Reina'ya düzenlenen terör saldırısının ardından yapılan paylaşımı patronunun emanet ettiği telefondan kendisinin yaptığını beyan eden Aslan'ın şoförü Mustafa Aycı hakkında da suç üstlenmeden dava açılmıştı.

 

 

ERDOĞAN'A İFTİRA ATTI

 

Defalarca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Aslan, bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a akıl almaz bir iftira attı.

Aslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Tayyip Erdoğan’ın gençliğinde CHP’nin ekmeğini yediğini, evini CHP’nin verdiği aylık maaşla geçindirdiğini biliyor muydunuz? Kendisi 1974’te İ.E.T.T personeliyken, CHP İstanbul belediye kadrosunda çalışıyordu!' dedi.

 

 

CHP belediyesinde çalışarak emeğinin karşılığını alanları CHP’nin ekmeği yiyen kişi olarak gören ve bu siyaset anlayışına sahip olan Aslan'ın paylaşımı bir çok vatandaş tarafından da şikayet edildi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri