MGK'dan FETÖ ve PKK'ya gözdağı! Operasyonlar sürecek

Son Dakika… Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yazılı açıklama yapıldı ve terör örgütlerine gözdağı verildi. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Beş saat süren Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı az önce sona erdi ve toplantıya ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 5 saat sürdü. MGK bildirisi yazılı olarak açıklandı.

İşte toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamadan satır başları:

-  İdlib çatışmasızlık bölgesine yönelik saldırıların durdurulması konusunda Rusya ile varılan mutabakatın önemine işaret edildi.

- Yurt dışında yakalanan teröristlerin Türk adaletine teslim edilmesi, Türkiye'nin kararlığının tezahürüdür, bu operasyonlar sürdürülecek.

- Suriye'nin diğer bölgelerinin de terörden  arındırılmasına yönelik faaliyetlerin artırılarak sürdürülmesindeki kararlılık  teyit edildi.

-  Suriye krizinin çözümünde uluslararası toplum, siyasi  ve insani sorumluluklarını daha hızlı ve etkin yerine getirmeye davet  edilmiştir.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri