MHP Nevşehir’de bir ilke imza attı!

Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanı olduğu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir’de bir ilke imza attı. İşte haberin ayrıntıları;

Nevşehir tarihinin ilk kadın belediye başkan adayını Milliyetçi Hareket Partisi gösterdi.

MHP tarafından 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir tarihinin ilk kadın belediye başkan adayı oldu.

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak Nevşehir Üniversitesi’nin kurucu rektörü olan ve 8 yıl boyunca üniversitede rektörlük görevinden bulunan Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

MHP tarafından Nevşehir’de ilk kez bir kadın belediye başkan adayı gösterilirken, Prof. Dr. Filiz Kılıç aynı zamanda Nevşehir tarihinin de ilk kadın belediye başkan adayı olma özelliğini taşıdı.

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, kendisinin Nevşehir tarihinin ilk kadın belediye başkan adayı olarak gösterilmesinin gururunu, mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını ifade ederken, MHP’nin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin kadına verdiği önemin bir kez daha ortaya çıktığının göstergesi olduğunu söyledi.

Kılıç, “Nevşehir tarihinde ilk kadın belediye başkanı adayı olmamın gururunu, mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Nevşehir’imize bundan sonra da Nevşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Bunun için son derece heyecanlı ve mutluyum. Projelerimizle Nevşehir’imizi adına yakışır, güzel bir şehir yeni bir şehir haline getireceğiz. Nevşehir Üniversitesi’nin kurucu rektörü olarak üniversitemize, bilim alemine ve Nevşehir’imize güzel, başarılı işler yaptık. Bundan sonra da inşallah MHP çatısı altında ekibimizle birlikte Nevşehir’imiz için çok daha güzel işler yapacağız. Ve Nevşehir’imizi dünyaya tanıtacağız, dünyanın gözdesi bir şehir haline getireceğiz. Kadın aday olarak göstermem MHP’nin kadına verdiği değer, liderimiz Devlet Bahçeli’nin kadına verdiği değeri göstermesi açısından da son derece önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri