MHP ve KÖRFEZ!

Selçuk DÜZGÜN

Yerel belediyeler bulundukları yerlerde halka  hizmet sunma konusunda en önemli kurumlardan biridir.

Bu yüzden halkın beklentilerini iyi irdelemesi ve bu beklentilere göre hizmet sunması gerekmektedir.

Belediyecilikte en önemli konu beklentiler doğrultusunda hizmet kalitesi halkın içerisindeki her bir bireye göre farklılık göstermektedir.

Beklentileri kişinin sahip olduğu eğitim seviyesi, gelir durumu ve sosyal düzeyi gibi pek çok değişken etkilemektedir.

Bu açıdan baktığımız da Türkiye`nin en önemli belediyelerinden birisi Kocaeli`ne bağlı Körfez belediyesidir.

İlçenin ekonomisi geçmişe daha çok tarım ve hayvancılığa dayanmasına rağmen 1950`li yıllardan itibaren hızlanan sanayileşme sürecine girmiş ve müthiş bir göç alarak Türkiye`nin mozaiği haline gelmiş durumdadır.

Sanayinin kalbi olma özelliğini elinden hiçbir dönem bırakmayan Körfez bu açıdan ilçe belediyelerinin seçimleri konusunda her partinin göz bebeği olmuştur.

Uzun yıllar CHP daha sonra RP, bir dönem MHP`nin yönettiği ve AK Pati`nin siyaset sahnesine çıktığından beri aralıksız yönettiği Körfez her partiye verdiği şans ile Türkiye`nin mozaiğinin görünüşü olması aynı zamanda demokrasinin ve halkın hizmet anlayışı ile değişime açık olduğunun da  bir göstergesidir.

O Körfez hizmette kalite için değişime her an açık olduğunu tarihsel sürecinde gösteriyorken bu günlerde MHP`nin yeniden gelişinin ayak seslerini hissettirmektedir.

Körfez`in siyasal hareketlenmelerine bakarsak, en erken adayını ortaya sunan, geniş ve kaliteli bir belediye meclisi listesi hazırlayan, ilçe kadın kollarından tutun, mahalle başkanları ve sandık görevlilerine kadar şimdiden hazır olan tek partidir.

Özelikle MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli`nin 15 Temmuz sonrası ülkemiz için ortaya koyduğu milli ruh ve duruşla halkın rüzgârını arkasına alması, seçimler de MHP`li adayların işlerini kolaylaştırmış, geriye onların çok çalışmaları kalmıştır.

Günümüzde her alanda yaşanan hızlı değişim ve teknolojik gelişmeler yerel yönetimleri de bu eksende kaliteli etkin yenilikçi hizmet sunmaya yönlendirmiştir ki, MHP`nin Körfez ekibi bu hizmeti sunmaya hazırdır.

Ayrıca MHP`nin Körfez Belediye Başkanı adayı Azmi Cihat Hatipoğlu Ulusal ve uluslararası alanda kamu yerel hizmetlerinde kaliteyi ve beklentileri karşılayacak kadar donanımlı biridir.

Kısacası; MHP Türkiye`nin belki de birçok ilinden daha önemli bir ilçede belediye başkanlığını almaya ekibi ve adayı hazırdır.

Sadece Körfez`de değil göreceksiniz MHP Türkiye genelinde 15 Temmuz sonrası oynadığı rolün mükâfatını alacaktır.

Önümüzdeki seçimlerin parlayan yıldızı MHP`dir ve Körfez`de bayrağı yeniden belediye binasına asılacaktır.


 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.