MHP’den İmamoğlu’na cevap 'Evinde Zübük filmini seyretsin'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 'Sürece katkıda bulunma' çağrısı yapan CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na cevap veren MHP Grup Başkanvekili Erhan Akçay, "Sakin sakin evinde otursun, Zübük filmini seyretsin" dedi.

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 31 Mart yerel seçim sonuçları ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine olan itirazları değerlendirdi.

Henüz sonuçlar kesinleşmeden İstanbul Büyükşehir Başkanı ünvanı ile Ekrem İmaoğlu, dün yaptığı basın toplantısında YSK'ya çağrıda bulunarak mazbatasını bir an önce vermesini istemişti. İmamoğlu ayrıca her seçimde hata olabileceğini ancak şu andaki durumda sonucun değiştirmeyeceğini ifade ederek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, sürece katkıda bulunmaları için çağrıda bulunmuştu.

'Sürece katkıda bulunma' çağrısı yapan CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’na MHP Grup Başkanvekili Erhan Akçay'dan cevap geldi.

BÜTÜN PARTİLİLER DE GÖRECEK

MHP Grup Başkanvekili Akçay seçime olan itirazı şu şekilde değerlendirdi; "Tartışması yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı kim olacak? O da 31 Mart'tan itibaren oyların sayılması, iptal edilen oyların tekrar gözden geçirilmesi, sayım tutanaklarının, birleştirme tutanaklarının tekrar incelenmesiyle ortaya çıkacak. Yani YSK veya ilçe seçim kurulları veya Ak Parti bir kenara alıp da bu oyları saymıyor, CHP'liler de olacak, bütün partililer de görecek. Şimdi iptal edilmemesi gereken bir oy açık açık iptal edilmişse o görülmeyecek mi herkes görecek. O zaman onu yazacağız.”

‘İMAMOĞLU EVİNDE ZÜBÜK FİLMİNİ SEYRETSİN’

MHP'li Erkan Akçay, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na da çağrıda bulunarak şöyle konuştu; "İmamoğlu sakin olsun, sabırlı olsun, bu süreçte saygılı olsun, itirazlara karşı hırçınlık göstermesin, sakin sakin evinde otursun ve televizyonun karşısında Kemal Sunal’ın Zübük filmini seyretsin, keyfine baksın, sonucu beklesin.'

SİYASETCAFE.COM

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Fazıl Say'dan enteresan talep: Hayalim Anıtkabir'de konser vermek
Devlet Bahçeli teşekkür turuna çıkıyor!
İYİ Partili Paçacı başarılarını anlattı CHP’ye sağdan oy akışı sağladık

Siyaset Haberleri