MHP'li Enginyurt'tan flaş af çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un af tasarısına ilişkin yaptığı açıklamalar büyük tepki çekti.

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt af tasarısı ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Enginyurt, af konusunda partilerinin sıkıştırılmaması gerektiğini, af isteyen kadar istemeyenlerinde olduğunu ifade etti.

Yerel seçimlere, af tasarısına ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP’li Enginyurt, "Af demek masumu, mağduru bir kez daha öldürmektir" dedi.

MHP’li Enginyurt af tasarısına ve tartışmalarına ilişkin şunları söyledi:

“Af isteyen varsa istemeyen de var! Öldüren varsa ölen de var! Uyuşturucu satan varsa onu kullanıp ölen de var! Mağdur olan insanlar var. Sosyal medyada Cemal Enginyurt’a bu açıklamalarının ardından çok sert tepki gösterildi.

Cemal Enginyurt’un açıklamalarına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları #CemalEnginyurtuİstemiyoruz hashtag'i açtı ve kısa sürede ülke gündemine girdi.

CEMAL ENGİNYURT’TAN AÇIKLAMA

Tepkilerin ardından Cemal Enginyurt Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

İşte Cemal Enginyurt’un o açıklaması:

Ceza İndirimi konusun da, fox tvdeki haberi izleyerek yorum yapanlar. Öncelikle konuşmanın tamamı facebook sayfamda vardır izleyiniz.

Benim tepkim sosyal Medya da şahsıma ve partime "dönek, yalancılar, oy yok, sözünüzü tutmadınız" diye hakaret edenlere isyandır. Ceza indirimi sözümüzdür.

Ceza indirimi isteyenler! MHP, Kanun teklifini Meclise sundu. Yasanın arkasındayız diye söz verdi mücadele ediyoruz. Lakin, sosyal medya da sürekli hakaret, tehdit, küfürlü sözlere muhatap oluyoruz. FOXtvde bir kısmı haber olan sözler, buna isyandır. Konuşmanın tamamı facebook sayfamda.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri