Muharrem İnce CHP’ye fark attı: Bir dahaki sefere!

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce çok büyük bir performans gösterdi ve aldığı oy ile partisi CHP’ye resmen fark attı.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU’NU SANDIĞA GÖMDÜ

Cumhurbaşkanı adaylığının ilanından itibaren kamuoyunda muhalefetin gözdesi haline gelen ve çok büyük bir performans gösteren Muharrem İnce, hem Meral Akşener’i hem de CHP’yi resmen sandığa gömdü.

ERDOĞAN BİR TEK İNCE’Yİ TANIMIŞTI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek muhatap aldığı CHP’nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin gösterdiği üstün performans dikkatlerden kaçmadı.

KILIÇDAROĞLU HEDEFTE

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığı’nda bugüne kadar yüzde 25’i geçemeyen CHP’nin, 24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde yüzde 20’nin biraz üzerinde oy aldı. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı yarışında yüzde 30’u geçmesi sonucunda CHP’nin kendi içerisinde yarından itibaren yaşanan tabloyu derinden sorgulaması bekleniyor.

HDP DESTEĞİ CHP’Yİ ÇÖKERTTİ

CHP’nin kendi adayı Muharrem İnce’nin aldığı oyun altında kalmasının yanı sıra önceki seçimlerden de daha kötü bir sonuç almasının en önemli nedenlerinden birisinin de HDP’nin barajı aşması için tabandan oy istenmesi olduğu ifade ediliyor.

KILIÇDAROĞLU İSTAFA EDER Mİ?

HDP’nin barajı aşması için CHP’den tabana gelen mesajlar nedeniyle 24 Haziran seçimlerinde tarihi bir yenilgi almasının tek sorumlusu olarak parti içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu gösteriliyor. Kılıçdaroğlu’nun, CHP’nin Cumhuriyetçi ve Atatürkçü tabanını HDP desteğiyle küstürdüğü ve bir miktar oyun MHP, AK Parti ve İYİ Parti’ye gittiği de gözüküyor. CHP’de parti olarak yaşanan bu hezimet sonucunda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir tutum izleyeceği istifa edip etmeyeceği merak ediliyor.

TÜRKİYE “BİR DAHAKİ SEFERE MUHARREM” DEDİ

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin gösterdiği performans Türk siyaseti içinde bir umut olurken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun izlediği yanlış politikalara düşmemesi durumunda gelecek seçimlerde çok önemli bir siyasi figür olarak yer alması beklentisi iyice yükselmiş durumda. Sonuç olarak; Türkiye, 24 Haziran’da performansıyla göz dolduran İnce için; “Bir dahaki sefere Muharrem” dedi.

İŞTE AA’NIN SON TABLOSU:

Hakan Sönmez siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri