Muro Başkan battı, her şeyini kaybetti

Mesleklerini daha iyi icra etmek adına 'Çamur' adını verdikleri bir tiyatro kuran Mustafa Üstündağ ile Kenan Ece iflas etti.

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, “Pes etmeyeceğiz, dizilerden kazanıp yeniden tiyatroya döneceğiz” dedi.


İzmir Çetesi adlı dizide başlayan dostluklarını, ortaklığa dönüştüren Kenan Ece ve Mustafa Üstündağ, geçtiğimiz yıl Çamur adını verdikleri bir tiyatro kurmuştu.

"Kendi tiyatromuz sayesinde mesleğimizi daha iyi icra edeceğiz" diyen iki yakın arkadaş iflas bayrağını çekti.

Didem Balçın'ın da rol aldığı 'Islah Evi' adlı ilk oyunlarını sahneye koyan ikili, ikinci oyunlarını sahneleyemeden maliyetlerin çok yükseldiğini belirterek tiyatrolarını kapatmak zorunda kaldı.

'PES ETMEYECEĞİZ'

Tiyatroyu büyük bir hevesle açtıklarını belirten Mustafa Üstündağ, "Maalesef tiyatromuzu batırdık ama hiç önemli değil.

Pes etmeyeceğiz dizilerden kazanıp yeniden tiyatroya döneceğiz" dedi.

GENÇLER BATIRDI AMA DUAYENLER PERDELERİNİ AÇIYOR

50. yılında arabasını sattı tiyatro kurdu

Levent Kırca, sanat hayatının 50'nci yılında Kadıköy Bahariye Caddesi'nde Levent Kırca Tiyatrosu'nun perdelerini açıyor.

'Bana Beni Anlat' ve 'Dımdızlak' adlı iki oyunla perdelerini açacak olan Levent Kırca, 'Tiyatroların yok edildiği, sanatın hor görüldüğü bu günlerde tiyatromu açıyorum.

Bunun için de arabamı sattım'dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri