Öğrencileri hamama götürmek isteyen sapık şoför!

Antalya’da 69 yaşındaki sapık servis şoföründen kız öğrencilere kan donduran ifade: ‘Beraber hamama gidelim çok eğleniriz’

Mide bulandıran taciz skandallarına bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre, Antalya’da bir lisenin servis şoförlüğünü yapan 69 yaşındaki sürücü, 8 kız öğrenciye söz ve elle tacizde bulunmaktan tutuklandı.

Bir lisenin servis sürücüsü olan 69 yaşındaki R.S.’nin, 9’uncu sınıfta okuyan 8 kız öğrenciye yönelik cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddia edildi.

Öğrencilerin olayı okul yönetimine şikâyet etmesiyle skandal ortaya çıktı. Öğrencilerin ailelerinin yaşanan skandalı yargıya taşımasıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Savcılığın açtığı soruşturmanın ardından Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

‘MASAJ BAHANESİYLE….’

Psikologlar eşliğinde olayı anlatan öğrenci ve velilerin ifadeleri kan dondurdu. 9.sınıfta okuyan bir öğrencinin velisi, “Hâlâ şoktayız. Kızım yaşadıklarını ilk önce öğretmenine anlatmış. Sonra olay bize geldi. Servis sürücüsü kızımın vücuduna masaj bahanesiyle dokunuyor, onu servisten en son indirmeye çalışıyormuş. Belki daha da ileri gidecekti ama rezalet ortaya çıktı” dedi.

‘BERABER HAMAMA GİDELİM ÇOK EĞLENİRİZ’

14 yaşındaki bir başka mağdur öğrenci de başına gelen korkunç olayı şöyle anlattı: “Servis şoförü bize ‘Beraber hamama gidelim çok eğleniriz’, ‘Yalnız gezmeyin sizi kaçırıp porno izletirler’ diyordu. Vücuduma da dokundu. Bir gün beni servis aracının arkasına çağırıp çikolata verdi, ‘Bunu arkadaşlarına anlatma yoksa kıskanırlar. Ben seni onlardan ayrı tutuyorum’ dedi.”

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri