Osmanlı Ocakları’ndan Erdoğan’a Arınç tepkisi: Çok rahatsızız, yeri cezaevi!

CHP’li Canan Kaftancıoğlu ile görevinden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’e destek veren YİK üyesi Bülent Arınç’a bir tepki de Osmanlı Ocakları’ndan geldi.

Osmanlı Ocakları; yaptığı açıklamalardan dolayı büyük tepki çeken Bülent Arınç’tan dolayı AK Parti seçmeninin ve kamuoyunun çok rahatsız olduğunu açıkladı.

Osmanlı Ocakları Twitter sayfasından yapılan açıklamada Bülent Arınç’ın Kozmik Odayı FETÖ’ye açtığı için cezaevinde olması gerekirken Külliye’de olmasından dolayı çok rahatsız oldukları ifade edildi.

Osmanlı Ocakları’nın paylaştığı tweet şöyle:

FAZIL BAL’DAN ARINÇ’A ŞOK SORU

Osmanlı Ocakları Türkiye yapılanmasının gençlik Sorumlusu Fazlı Bal ayrıca yaptığı açıklamada Kozmik odayı FETÖ’ye açan ve Davutoğlu be Babacana sahip çıkan Bülent Arınç’a cevaplaması için sorular yöneltti.

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Bal, son günlerde fitne hareketlerine dikkat çekerek, “AK Parti iki ihanet şebekesinin kaderine terk edilemez. Bu millet oynanan oyunları görüyor. Sn Erdoğan’a halkın desteği bu ihanetleri gördükçe artıyor. Bizde Osmanlı Ocakları gençliği olarak yerli ve milli duruşumuzu bozmadan ve fitne tüm hareketlere ve terör guruplarına karşı mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi ve yaptığı paylaşımın ardından bölücü terör örgütü PKK’nın sözde Akdeniz bölge sorumlusunun resimlerini yayınlayarak “En sağdaki mavi tişörtlü PKK Akdeniz sorumlusu İsa değimli? Bu resim Antalya’da çekilmedi mi? İsa’nın babası yakın arkadaşın değil mi?” diye sordu.

Siyasetcafe.com

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri