Evet..Cemaat ve AKP kavgası varolma ile yok olma arasında kıyasıya devam ederken arada unutulan ve kalekter olarak hiç bir ahlaki kuralı olmayan tetikçi yazarlar da ön plana çıkmaya başladı. Bunlar kendilerini Gazeteci olarak lanse etsede maalesef meslek etik kurallarını bile hiçe sayan bu tip silahşörler her şeyden önce kendi mesleklerine ihanet etmeye başladılar. Düşünsenize; 12 Köşe Yazarı aynı başlığı atıyor, hem de aynı gün. Ya bu 12 kişi tek merkezden kumanda ediliyor, ya da..
Her şeyin ayaklar altına alındığı bu çirkin kavga da kimileri iktidara yanaşıp servetine servet kattı, kimileri de Paralel Devlet diye tabir edilen Cemaat Medyasına yanaşıp bir köşe kaparak ben de burdayım bak erdemli insan benim gibi olmalı havasına bürünerek mazlum rollerine yattı.
Kısaca unutulan, mesleğinde başarılı olamamış, veya bir çıkış yakalayamayan herkes cemaatin gazete ve televizyonlarına çöreklendi. İşte bunlardan biri de Atila TAŞ. Taş Cemaate yakın bir internet sitesinde köşe yazarlığına başladı. Zaten çoktan beridir tweetter da cemaat lehine trollerle karşılıklı tartışıyordu. Zaman zaman da hükümete yükleniyordu.
Şimdi O Yazar.