Patili dostlara yürekten bir hediye

Tekzen markası, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında mama hediye edecek. O gün Tekzen mağazalarından alışveriş yapan herkes o güne özel hazırlanmış mama paketlerini herhangi bir ücret ödemeden kasalardan alıp sokak hayvanlarına ikram edebilecek.

Tekzen, proje kapsamında 4 Ekim’de Türkiye’deki bütün mağazalardan ve online’dan alışveriş yapan tüm müşterilerine mama hediye edecek. Aynı coğrafyayı paylaştığımız sokak hayvanlarına yaşam alanı tanınması, beslenme ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi bilinciyle hareket eden Tekzen, evi sokaklar olan can dostlarımızın hayatlarına küçük bir dokunuşlar yapmaya devam ediyor.

Ünlü marka, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde de zor şartlarda sokakta yaşayan ve sahiplenilmeyen sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için ‘Pati Dostu Evler’ projesini de hayata geçirmişti. Bu proje ile belediyenin tahsis etmiş olduğu 97 noktaya 250 kulübe bağışlayarak patili dostları rengârenk yuvalarla buluşturmuştu.

 

59 ilde yer alan 140 Tekzen mağazası ve markanın internet sitesinden 4 Ekim’de yapacağınız bütün alışverişlerde kasa sorumlusundan sokaktaki can dostlarımız için bir kap mamanızı almayı unutmayın. Tekzen, sokak hayvanları için gönülden yaptığı projeleri her sene daha da artan bir kararlılıkla yaygınlaştırmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri