Prenses Diana’ya hayat verecek oyuncu belli oldu

Şilili yönetmen Pablo Larraín, yeni filmi Spencer’da 1997’de hayatını kaybeden Galler Prensesi lakaplı Lady Diana’nın hayatına odaklanacak. Diana’yı filmde; ünlü oyuncu Kristen Stewart canlandıracak

‘No’, ‘Neruda’, ‘Jackie’ gibi filmlerle sinemaseverlerin gönlünü kazanan, son olarak ‘Ema’ ile sinemalarımıza konuk olan Şilili yönetmen Pablo Larraín, Jackie’den sonra bir diğer ikonik kadına odaklanan ‘Spencer’ filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLDU

Jackie’de Natalie Portman ile çalışan Larraín, bu kez de son yıllarda ‘Clouds of Sils Maria’, ‘Personal Shopper’, ‘Seberg’ gibi dikkat çekici filmlerde rol alarak kendisine etkileyici bir kariyer çizen Kristen Stewart ile çalışacak.

 

 Larraín’in yeni filminde Stewart, Prenses Diana’ya hayat verecek. Gerek Prenses Diana gibi ikonik bir figürü merkezine almasıyla, gerek Larraín ile Stewart gibi iki etkileyici ismi bir araya getirmesiyle bu yıl duyurulan en heyecan verici projelerden biri olan Spencer, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek sanal Cannes Film Market‘te yer alacak en önemli yapımlardan biri olacak. Spencer’ın senaryosunda Steven Knight‘ın imzası bulunacak.

‘Spencer’, 1990’ların başında, Diana’nın Prens Charles ile olan evliliğin artık yürümediğine karar verdiği hafta sonuna odaklanıyor.

 

Filmin prodüksiyonuna 2021’in ilk aylarında başlanması planlanıyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri