Şarkıcı Nez'e silahlı saldırı şoku

Şarkıcı Nez dün gece yarısı silahlı saldırı şoku yaşadı. Güzel şarkıcı yaşadığı şoku sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak çok korktuğunu ifade etti.

Şarkıcı Nez dün gece yarısı silahlı saldırı şoku yaşadı.

Evinin önünde silahlı saldırı olduğunu paylaşan Nez, 'Kapımın önünde çok ciddi bir silahlı saldırı oldu. Belki 10/15 el silah. Allah’ım nasıl bir hale geldik. Bütün mahalle polisler sokaktalar. Bu nedir artık yeter. Salonumda resmen yere yattım! Hayat bu kadar kısa işte!!' ifadelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

NEZ KİMDİR?

Nez, 15 Nisan 1979 yılında izmir’de dünyaya geldi.Türk pop müziği şarkıcısı ve dansçı.

Fox'ta yayınlanan Sıkı Dostlar isimli sit-com'da Haluk Bilginer, Özkan Uğur ve Seray Sever ile birlikte oynamıştır. Liseyi İstanbul Bahçelievler Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nde okumuştur.

İlk albümünü 2002 yılında kendi ismini verdiği "Nez" albümünü çıkartmıştır. Bu albümden;Sakın Ha,Her şey Boş gibi şarkılar hit olmuştur. 3 yıl aradan sonra 2006 yılında 2.albümü "%100 Nez"i çıkartmıştır,daha sonra 4 yıl aradan sonra "NeZamanı" adlı maxi single çıkarmıştır.

Bu albümden; "Oldu Mu Şimdi" ve "Depresif Kukla" şarkıları kliplenmiştir. 2013 yılının Nisan ayında olgunluk dönemi projesi olarak nitelendirdiği "Nez Retro Turca" adlı albümünü çıkarmıştır.

İşte o paylaşımlar:

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İyi Parti'nin yeni konumu ne olacak?
Uyuyamıyorsanız bir nedeni var!
İktidara şok gasp fetvası

Magazin Haberleri