Sedat Peker'in iddialarından sonra Buket Aydın'ın kahkahası yeniden gündem oldu!

Sedat Peker'in iddialarından sonra Buket Aydın'ın Kanal D'den de kovulmasına neden olan görüntüler yeniden gündem oldu.

Buket Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı bir röportaj sırasında, Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin alacağı büyükşehirleri saymasından sonra kahkaha atmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise büyükşehirlerin CHP'ye geçmesinden sonra Buket Aydın'a gönderme yapmış ve "Sizden güzel bir kahkaha bekliyorum. Güzel gülüşünüz bize şans getirdi" demişti.

Bugün ise "Deli Çavuş" adlı Twitter hesabından paylaşımlar yapan Sedat Peker'in iddialarından sonra Buket Aydın gündem oldu.

Sedat Peker isim vermeden Kanal D haber bültenini sunarken kovulan Buket Aydın'ın Demirören'in sevgilisi olduğunu öne sürdü.

 

Ve Aydın'ın o kahkahaları yeniden paylaşılmaya başlandı: 

 

 

 

 

O GÖRÜNTÜLERDEN SONRA KOVULDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

 

Buket Aydın’ın kovulma sebebi 31 Mart seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk ettiği programda attığı kahkahalar olmuştu. O programda Buket Aydın’ın attığı kahkahalar gündem olmuştu.

31 Mart seçimlerinden önce konuk ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İstanbul, Ankara, İzmir’i biz kazanacağız” sözlerine kahkahalar atarak gülmesi tepkilere neden olmuştu. İşten atılma sebebinin bu tavrı olduğu gelen bilgiler arasında idi.

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri