Şenol Güneş bırakıyor! İşte Beşiktaş’ın yeni hocası

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, dün deplasmanda Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu ve şampiyonluk yolunda çok büyük bir yara aldı. İşte ayrıntılar;

Teknik direktör Şenol Güneş ise maç öncesi ve maç sonrasında futbola dair açıklama yapmaktan kaçındı ve mutsuz olduğu gözlemlendi. Yenilginin ardından Şenol Güneş’in moralinin çok bozuk olduğu ve yorgun olduğu ifade edildi.

A Spor yorumcularından Erman Toroğlu ve Turgay Demir, gündemi sallayacak açıklamalar yaptı.

Erman Toroğlu ve Turgay Demir, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddialarda bulundular.

Maç sonrasında A Spor'da yorum yapan Erman Toroğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalardan satır başları:

"Galatasaray'ın olayı şu: Tudor zamanı Galatasaray, Fatih Terim zamanı Galatasaray. Galatasaray takımı çok koşmasına rağmen oyundan hiç düşmedi. Beşiktaş 65-70'ten sonra düştü. Şenol hocanın suratını görmediniz mi? Suratına 70'te bakınca maçın gidişatı belliydi. O Beşiktaş bu sene olmadı. Avrupa maçları dışında olmadı. Şenol hoca da oynar 3 maçını gider. Şenol hoca bu sene Beşiktaş'ta kalmaz. Abdullah Avcı ile de dirsek temasları var.

TURGAY DEMİR: ŞENOL GÜNEŞ HOCALIĞI BIRAKTI

Aynı programın bir diğer yorumcusu Turgay Demir de şu sözleri söyledi:

“Geride kalan 3 gün içinde hoca "hocalığı da bıraktım" dedi Beşiktaşlı yöneticilere.”

Maç sonrasında yayıncı kuruluş mikrofonlarına açıklama yapan Şenol Güneş şunları söyledi:

"Konuşacak bir şey yok. Birçok şeyin anlamını yitirdiği bir ortamda, monolog yapıldığını, diyalog olmadığını söyledim maçtan önce. Teknik olarak da söyleyecek bir şey yok, üzgünüm, kaybettik."

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri