Sinan Ogan Suriyeliler ile ilgili miting yapacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Milletvekili Sinan Ogan’dan flaş bir açıklama geldi. Ogan İstanbul’da yapılan bir mitingde hakkında söylenen sözlere tepki göstererek aynı yerde miting yapacağını açıkladı.

Suriyeliler konusu miting alanlarına taşındı. Sosyal medyada Suriyeliler ile ilgili tepkilere cevap vermek için bir miting düzenleyen Özgür-Der “Kardeşime Dokunma” adı altında kampanya başlattı.

Bu mitingde Sinan Ogan hedef gösterildiğini iddia ederek sert şekilde eleştirdi. Birtakım STK’larında destek verdiği mitingde Sinan Ogan ve bazı isimlerin Suriyelileri hedef gösterdiği iddia edildi.

Hedef gösterildim

Mitingde Sinan Ogan’ın ismi okunarak paylaşımları eleştirildi. Buna sert tepki gösteren Ogan; Mitingte ismim okunarak hedef gösterildim dedi.

 

 

Miting yapacak

Özgür-Der’in İstanbul Saraçhane’de düzenlediği mitingde hakkındaki suçlamalara cevap vereceğini açıklayan MHP eski Milletvekili Sinan Ogan; “Özgür-Der miting düzenlediği gün ve saatte aynı yerde miting düzenleyeceğim”dedi

Miting için Soylu’ya ve Vali’ye seslendi

Sinan Ogan kişisel twitter hesabında yaptığı paylaşımda Özgür-Der’in mitingini sert bir şekilde eleştirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valiliği’ne seslenen Ogan; “Böyle bir mitinge nasıl izin verdiniz?” diye sordu.

Özgür-Der mitinginde şahsına yönelik sözlerin, haksız ve iftira niteliğinde olduğunu söyleyen Sinan Oğan, konuşmacılar tarafından açıkça hedef haline getirildiğini ifade etti.

Oğan, Özgür-Der'in miting düzenlediği Saraçhane'de aynı gün ve saatte miting düzenleyerek hakkındaki iddialara cevap vereceğini ifade etti.

 

Ogan Özgür-Der mitinginde çekilen videoyu da paylaştı

 

siyasetcafe.com

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri