Şok olay! Birlikte olmak istemeyen kocasının erkeklik organını kesti

Kadın, erkek arasında geçen en garip olaylardan biri yine yaşandı. Daha önce de örneklerini gördüğümüz olay bu defa Doğu Afrika’da yaşandı. Kocasının erkeklik organını kesen kadının ilginç haberi şöyle;

Doğu Afrika ülkelerinden Uganda’da yaşanan olay bütün dünya basınına konu oldu. Bir kadın kendisiyle seks yapmak istemeyen kocasının erkeklik organını kesti.

Dail Mail gazetesinin verdiği habere göre; 30 Haziran’da 35 yaşında olan Beatrice Acen eve gece dışarıda aşırı derecede alkol aldıktan sonra evine geldi. Kocası Moses Okot ile sevişmek isteyen Acen hayır cevabı aldı. Çiftçilik yapan kocası Okot bütün gün avlandığını ve eve yeni geldiğini anlatarak yemek yedikten sonra uyudu.

Talihsiz koca uyandığında pantolonunun kan içerisinde olduğunu fark etti. Şok olayın ardından karısı Acen ise kaçarak izini kaybettirdi.

“Bir erkek olarak, böylesi bir şeye müsamaha gösteremezdim, bu nedenle de düzelir umuduyla onunla seks yapmama kararı aldım” şeklinde konuşan Moses Okot daha önce de karısını şiddetine maruz kaldığını söyledi.

İkilinin yaşadığı köyün lideri, “Geçen yıl da Beatrice Acen, kocasının köprücük kemiğini kırmıştı” dedi

Acen’in olaydan sonra kayıplara karıştığı ve bulunamadığı bildirildi

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri