Son Dakika! Diplomatımızı şehit eden Erbil katili yakalandı!

Erbil'deki hain saldırıda Türk diplomat Osman Köse'yi şehit eden terörist Mazlum Dağ ve beraberindeki 3 kişi Kuzey Irak'ta yakalandı.

Türk Diplomat Osman Köse'yi silahlı saldırıda şehit eden terörist Mazlum Dağ'ın ve saldırıya karışan üç kişi Kuzey Irak'ta sağ olarak yakalandı.

Erbil'e bağlı Lübnan Köyü'nde gerçekleştirilen operasyonda terörist Dağ'ın ele geçirildiği kaydedildi.

Mazlum Dağ'ın yakalandığı operasyonun yanı sıra bölgede farklı bir operasyon daha gerçekleştirildiği ve bu kapsamda Erbil'de diplomatımızı şehit eden saldırıya karışan 3 teröristin daha ele geçirildiği öğrenildi.

 

TANINMAMAK İÇİN SAKALLARINI KESMİŞ

 

Dağ'ın yakalandıktan sonra yerel güvenlik güçlerince servis edilen fotoğrafında sakallarını kestiği gözlendi.
Erbil'de bir restoran Diplomat Osman Köse'nin silahlı saldırıda şehit edilmesinin ardından başta Milli İstihbarat Teşkilatı olmak üzere Türk güvenlik kurumları ve Irak'taki mevkidaşları çok yoğun bir arama çalışmasına başladı.
Bugün öğlen saatlerinde öncelikle karayolunda düzenledikleri bir operasyonda olaya karışan 2 teröristi yakalayan güvenlik güçleri, bu isimlerin verdiği bilgilerin ardından Dağ'ın yakalanması için çemberi iyice daralttı.


18 ayrı adres eşzamanlı baskın


18 ayrı adres eş zamanlı operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, bu adreslerden birinde terörist Mazlum Dağ'ı kıskıvrak yakaladı.
 

 

 

 

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Son Dakika Haberleri