Sosyal medya fenomenleri İstanbul’a geliyor

Sosyal medya fenomenlerini markalar ile bir araya getiren INFLOW Global Summit 15 - 24 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek. Etkinlikte dijital platformun öncüleri, sektör profesyonelleri ve marka temsilcileri bir araya gelecek

Fotoğraf, video ve yazılarıyla tüm dünyada milyonlarca kişinin tercihlerine yön veren içerik yaratıcıları, sosyal medya fenomenleri 15 - 24 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul’da The Ritz Carlton otelde gerçekleştirilecek INFLOW Global Summit’de bir araya gelecek.

Seyahat, lüks, moda, gastronomi, anne-çocuk temalarıyla paylaşımlarda bulunan sosyal medya fenomenleri etkinlik süresince birçok farklı alt etkinliklerle sektörün lider isimleriyle birebir görüşmeler yapacak.

Program kapsamında dünyaca ünlü fenomenler etkinlik sonrasında Kapadokya’yı da ziyaret edecek. Dijitalleşmenin hayatın her alanına entegre olduğu günümüz dünyasında, etkinliğe katılacak olan influencerlar, ülke tanıtımına önemli bir destek sağlayacak.

15 Aralık’ta basın toplantısı ile başlayacak olan etkinlik dahilinde 16-17 Aralık tarihlerinde dünyaca ünlü sosyal medya fenomenlerinin katılımı ile Mülteci Kampı ziyareti gerçekleştirilecek. Etkinlik, 18 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşecek panellerle devam edecek.  Aynı günün akşamında Influencer Partisi ile konuklarını ağırlayacak olan etkinlik, 20 Aralık’ta da devam edecek. 21-24 Aralık tarihlerinde ise sosyal medya fenomenleri Kapadokya’da konaklayarak Türkiye’nin doğal güzelliklerini ilgili destinasyon özelinde de deneyimleme imkanı yakalayacaklar.  

 

Siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri