Soygunculardan akıl almaz yöntem: 18 kilo altını böyle çaldılar

Antalya'da bir kuyumcuyu soymak isteyen hırsızlar yeni yöntemleriyle herkesin aklını başından aldı. Bir bilardo salonunun tavanını delip su ile doldurarak kuyumcu dükkanına giren hırsızlar, tam 18 kilo altını çaldı ve kayıplara karıştı.

Antalya'da soyguncular, akıl almaz yöntemle gerçekleştirdikleri soygunda tam 18 Kg altın çaldılar.

Olay, Manavgat ilçesi İbrahim Sözen Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda gece saatlerinde meydana geldi.

Emniyet güçlerinin belirttiğine göre, daha önce bilardo salonu olarak işletilen atıl vaziyetteki bilardo salonuna giren hırsızlar, yanlarında getirdiği ekipmanlarla tavanı delmeye başladı.

 

 

Soyguncular çevreden ses duyulmaması için su vanasını açarak, eski bilardo salonunu su ile doldurdu. Kısa zamanda deldikleri tavandan kuyumcu dükkanına ulaşan hırsızlar, toplamda 9 kilo 22 ayar ve 9 kilo 14 ayar altını çalarak kayıplara karıştı.

 

Sabah saatlerinde iş yerine gelen ve manzara karşısında şaşkına dönen kuyumcu dükkanının sahibi durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.


 

Polis incelemelerini sürdürürken; itfaiye ekipleri de bilardo salonundaki suyun tahliye çalışmasını sürdürüyor.

 

siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri