Talihsizlik peşini bırakmadı, Cezaevinde canına kıydı!

Konya'da, eşini rahatsız ettiği gerekçesiyle spor salonu sahibini öldüren cinayet zanlısı, cezaevinde intihar etti. İşte ayrıntılar;

Geçtiğimiz hafta, eşini rahatsız ettiği iddiası ile spor salonu sahibini öldüren Uğur K., tutuklu olarak cezaevine konuldu. Uğur K., tutuklandıktan sonra cezaevi tuvaletinde, kendisini asarak intihar etti.

Konya’nın Selçuklu ilçesi’nde yaşayan Uğur K., eşi M.K.’yi 8 yıldır rahatsız ettiği iddiasıyla spor salonu sahibi, evli Reşit A.’yı göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. Salonda çalışan Şefik İ. tam bu sırada araya girerek Uğur K.’nın bıçağını almaya çalıştı ve elinden yaralandı.

KAMERALAR CİNAYETİ KAYDETTİ

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Reşit A., 1 günlük yaşam mücadelesinin ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinayet anı, spor salonunun güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

EŞİMİ RAHATSIZ EDİYORDU

Emniyetteki ifadesinde, eşini rahatsız ettiği için saldırdığını söyleyen Uğur K., ”Ben askerdeyken, eşime telefon kartı vermiş. Geldiğimde bunu annemden duydum. Eşimi rahatsız ediyordu. 8 yıldır sabrediyordum. Bunun yüzünden psikiyatri ilaçlarını kullanmaya başladım. Olay günü Reşit’i aradım ve eşimi rahatsız etmemesini söyledim. O da bana ’Sen bana bir şey yapamazsın’ dedi. Bunun üzerine çok sinirlendim ve evden bıçağı alarak çıktım. İşyerine giderek bıçakladım" diye konuştu.

CEZAEVİNDE İNTİHAR ETTİ

Konya E Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Uğur K., iddiaya göre Reşit Aydın’ın öldüğünü, cezaevine girdikten sonra öğrendi. Ölüm haberini alan Uğur K., kendisini atletiyle cezaevinin tuvaletine asarak yaşamına son verdi.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri