Trabzonspor’un 2 yıldızına dev talipler

Bordo – Mavili takımın yıldız futbolcularına Avrupa’nın en köklü kulüplerinden teklif geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın takımın başına geçmesinin ardından oynadığı futbol ile beğeni kazanan Trabzonspor’da iki futbolcuya flaş teklif geldi.

Trabzonspor’un genç yetenekleri Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, Avrupa kulüpleri tarafından yakından takip ediliyor. İki futbolcuyada İtalyan devleri talip oldu. Bordo - Mavili ekip ise devre arasında bu isimleri göndermek istemiyor.

Trabzonspor bir yandan devre arasında kadrosunu takviye için sınırlarını zorlarken, diğer yandan da elindeki oyunculara teklif üzerine teklif geliyor. Yönetim her ne kadar genç yıldızlarını devre arasında satmayı kesinlikle düşünmese de farklı alternatifler devreye giriyor. Bordo-Mavililer’in Kucka ve Sosa transferinde ilişkilerini geliştirdiği Milan’ın Yusuf Yazıcı, bir başka İtalyan devi Roma’nın ise Abdülkadir Ömür için Karadeniz ekibinin kapısını çaldığı öğrenildi.

Yakın temaslara rağmen Trabzonspor kanadı devre arasında böyle bir alış-veriş düşünmüyor, ancak kapıları da kapatmıyor. Bordo-Mavililer’in, “En iyi teklifi duymak istiyoruz. Bu nedenle de aceleci davranmayacağız. Oyuncularımızın vereceği karar da bu noktada çok önemli olacak. Şimdi için değil ama sezon sonu için konuşabiliriz” mesajlarını verdiği öğrenildi.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri