Trump, Kral Selman'ı böyle ütmüş! “Sökül paraları dedim”

Wisconsin’de düzenlenen bir etkinliğe katılan ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan’dan nasıl 500 milyon dolar aldığını açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman’la yaptığı konuşmanın detaylarını anlatarak nasıl 500 milyon dolar kopardığını kamuoyuyla paylaştı.

ABD ve İsrail’le kurduğu yakın ilişkilerle bilinen Suudi Arabistan Kralı Selman, Donald Trump’un talebi üzerine en az 500 milyon dolar para göndermişti. ABD Başkanı Donald Trump, konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

"ONLAR SALAKTI"

Katıldığı bir etkinlikte konuşan Donald Trump, “Kral Selman’ı severim. Ona ‘Sizi korumak için kı.ımızı yırtıyoruz ve sizin de çok paranız var’ dedim. O da bana ‘Beni neden aradın ki? Daha önce hiçbir ABD Başkanı bu konuda beni aramamıştı’ dedi. Ben de ‘Onlar salaktı da ondan’ dedim ve parayı gönderdi’” açıklamasında bulundu.

EN AZ 500 MİLYON DOLAR GÖNDERDİLER

Donald Trump açıklamasının devamında, “Tek telefonla bize 500 milyon dolardan daha fazla para gönderdiler. Biz onları koruyoruz ve bunlar zengin ülkeler. Öte yandan bizden çok şey de satın alıyorlar. Bize 450 milyar dolar da verdiler. Bu parayı kaybetmek istemiyorum” dedi.

ABD, KORUDUĞU DEVLETLERDEN PARA İSTİYOR

ABD Başkanı Donald Trump, her fırsatta birçok ülkeyi koruduklarını ifade ederek bu ülkelerin kendilerine ödeme yapması gerektiğini savunuyor.

SUUDİ ARABİSTAN, İSRAİL'E PARA GÖNDERMİŞTİ

Öte yandan, Suudi Arabistan Kralı Selman’ın, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun partisine para gönderdiği haberleri de uzun süre gündemi meşgul etmişti.

siyasetcafe.com
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yemen'den yürek yakan iftar sofrası fotoğrafı
CIA’nın yumuşak doku kanseri operasyonları
Korkunç olay! 53 yaşındaki adam, 2 yaşındaki torununu yanan sobaya attı

Dünya Haberleri