Türkiye Şampiyonası Liderliğe Doğru Adım Adım İlerliyor

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın iddialı pilotu Adil Küçüksarı, Marmaris’te yapılan Türkiye Ralli’sinde ERT 2 klasmanını kazandı. 

20-22 Ekim tarihler arasında CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışan Neo Motorspor’un deneyimli pilotu Küçüksarı, böylelikle Balkan Şampiyonası’nı ikincilikle bitir.

1972 senesinden beri aralıksız olarak yapılan ve 45 senelik tarihi ile Türkiye’nin en eski uluslararası motor sporu etkinliği olan Türkiye Rallisi, 20-22 Ekim tarihleri arasında Muğla ilinin Marmaris ilçesi ve çevresinde yapıldı. 

Neo Motorspor takımından CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışan Adil Küçüksarı, ERT (European Rally Trophy) 2 klasmanını kazanarak Balkan Şampiyonası’nı ikincilikle bitirmiş oldu.

Türkiye Şampiyonası’nda da liderliği koruyan Adil Küçüksarı, “Neo Motorspor olarak iyi bir başlangıç yaptığımız sezonda Marmaris Rallisi’nde ERT 2 klasmanını kazandık. 

Böylelikle Balkan Şampiyonası’nı ikincilikle bitirdik. Son durağımız Kocaeli Rallisi olacak. Hedefimiz şampiyonluk ve emin adımlarla hedefimize doğru ilerliyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri