‘Tutsak’ klibi Tokyo Lift-Off Film Festivali’nde

Lara Kamhi’nin, Selin Baycan’ın çıkış parçası “Tutsak” için çektiği ödüllü klip, Tokyo Lift-Off Film Festival 2020’nin Trendsetters bölümüne seçildi. Klip, 8-14 Haziran tarihleri arasında ‘En İyi Müzik Videosu’ ödülü için yarışacak.

Lift-Off Film Festivals, The Lift-Off Global Network tarafından, bağımsız filmleri ve yükselen sanatçıları desteklemek amacıyla farklı kıtalarda birçok şehirde düzenleniyor. 1 Haziran’da online olarak başlayan ve dört ayrı bölümü bulunan Tokyo Lift-Off Film Festival 2020’nin her bir bölümü haziran ayı içerisinde, birbirini izleyen haftalarda gerçekleşiyor.

 

Lara Kamhi’nin, ilk uzun metraj filminin hazırlık çalışmaları kapsamında, genç şarkıcı Selin Baycan’ın ‘Tutsak’ isimli çıkış parçasına çektiği klip, Tokyo Lift-Off Film Festival 2020’nin 8-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Trendsetters bölümünde ‘En İyi Müzik Videosu’ ödülü için yarışacak. Festivalin internet sitesi aracılığı online olarak erişilebilen yapımlar, yine aynı site üzerinden oylamaya açılıyor.

 

Daha önce yurt dışında çeşitli festivallerde gösterilen “Tutsak” klibi, ABD’nin Atlanta şehrinde düzenlenen 18. Urban Mediamakers Film Festivali’nden (UMFF) ise En İyi Uluslararası Müzik Videosu ödülü kazandı.

 

10 yılı aşkın bir süredir sinematik sanatlar alanında üretim yapan Lara Kamhi, sarmal ve deneysel sinema pratiğini yurt içi ve yurt dışı sergilerde, festivallerde, kamusal alanlarda ve müzelerde sergilemeye devam ediyor. Sanatçı aynı zamanda, ilk uzun metraj filmi ‘Chaosmos’a yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri