Sevilen dizi Yemin'in Reyhan'ı Kuruluş Osman'a mı transfer oldu?

Sevilen dizi Yemin'in Reyhan'ı Kuruluş Osman'a mı transfer oldu?

Kanal 7'nin reyting rekortmeni dizisi Yemin'de Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız'ın, geçtiğimiz günlerde çıkan habere göre, anlaşması bittiği için ve yeni projeler düşündüğü için veda edeceği iddiası ortaya atıldı.

Kanal 7'nin reyting rekortmeni dizisi Yemin'de Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız'ın, geçtiğimiz günlerde çıkan habere göre, anlaşması bittiği için ve yeni projeler düşündüğü için veda edeceği iddiası ortaya atıldı. Güzel oyuncu yaptığı bir paylaşımla bu iddiaları doğrulamış oldu.

 

reyhan2.jpg

22 yaşındaki başarılı oyuncu Özge Yağız, dizide gösterdiği başarılı performansıyla dikkatler üzerine çekti. Hayat verdiği Reyhan karakteriyle gönüllere taht kuran Yağız, son olarak hakkında çıkan haberleri doğruladı.

Yemin dizisi ve Özge Yağız hayranlarını üzen haberi Instagram hesabından duyuran güzel oyuncu, şu sözleri paylaştı: "Benim naif Reyhan’ım... İçine sayısız tecrübe sığdırdığım güzel bir yolun başlangıcıydın sen. Ağladın, güldün, heyecanlandın, sinirlendin, bağırdın ve her haline kucak açan bu güzel insanları kazandın.

Yemin gibi bir yuvada yaşadın yollarının hep kesişmesini isteyeceğin insanlar, ekip arkadaşları kazandın. Evlerin kızı, yüreklerin dağlar kızı Reyhan’ı oldun. Çok şükür sevginizi, desteğinizi hissederek yine sizler için çok güzel işlerin içinde olmak ümidiyle yalnızca anlaşmam bittiği için ayrılıyorum.

İyi kötü bütün yorumlarınızla öğrettiğiniz, öğrettirdiğiniz için sonsuz teşekkürler. Hep var olun, var olun ki kusursuz olamasak bile sahip olduğumuz her kusurdan bir nebze arınalım.

Gönlümüze su serpen sözünüzü, yok artık dedirten gücünüzü, dünyada ki bütün çirkinlikleri güzelleştiren gözünüzü, özünüzü, sizleri çok seviyorum. Nice kavuşmalarımız olsun, sürçülisan ettiysek affola..."

Sosyal medya hesabı Instagram'da 449 bin takipçisi bulunan Yağız'ın, veda paylaşımına birçok takipçisi bu ayrılık kararına üzüldüklerini belirtti.

Dizi kulislerinde gezinen iddialara göre de güzel oyuncunun Burak Özçivit'in başrolü oynadığı Kuruluş Osman dizisine yeni sezonda transfer olacağı söylendi. Ancak Yağız'ın hangi karaktere hayat vereceği belirlenmedi.

Özge Yağız dizide başrolü paylaştığı ve gerçek hayatta da sevgilisi olan Gökberk Demirci'nin ise yeni sezonda da dizide yer almaya devam edeceği öğrenildi.

Özge Yağız ve Yemin dizisi hayranları haberin karşısında büyük şoka uğradılar ve internet üzerinden Özge Yağız Yemin dizisine geri dönsün kampanyası başlattılar.

Özge Yağız Kimdir?

Özge Yağız, 10 Nisan 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur.

Özge Yağız, 1.69 metre boyunda, 52 kilo ve Koç burcudur.

İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde Reyhan karakterine hayat verdi.

 

youtube2-004.jpg

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.