Seyhan Soylu: Dilan Polat, yardımcısı Şule'yi dövdü

Seyhan Soylu: Dilan Polat, yardımcısı Şule'yi dövdü

Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile yakınlarına ait şirketler hakkındaki soruşturma sürerken ortaya atılan bir iddia şaşkınlık yarattı. Seyhan Soylu, Dilan Polat'ın evindeki yardımcısı Şule'yi döverek evden kovduğunu iddia etti.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları ile gündemden düşmeyen ve MASAK'ın haklarında hazırladığı raporun ardından tüm mal varlıklarına el konulan ve yurt dışına çıkış yasağı getirilen Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile yakınlarına ait şirketler hakkındaki soruşturma sürüyor.

Ancak Polat çifti hakkındaaki iddialar bitmek bilmiyor. Son olarak Seyhan Soylu, Dilan Polat'ın evindeki yardımcısı Şule'yi döverek evden kovduğunu iddia etti. MASAK, hazırladığı raporda Polat ailesinin üzerinden vergi kaçırdıkları iddia edilen şirketlerden iki tanesinin Özbekistanlıların üstüne olduğunu belirtmişti. Seyhan Soylu ise Özbekistanlı bu kişilerin Şule ile alakası olduğunu iddia etti.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para akladığını iddia eden kişilerden biri olan 'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu ''Engin'den Paris'te ev, Bentley marka araba ve 10 milyon euro aldım.'' diyerek kafaları karıştırmıştı.

Seyhan Soylu, Twitter'da (X) bir sohbet odasında yine bomba açıklamalarda bulundu. Bu kez Dilan Polat'ın yardımcısı Şule hakkında dikkat çeken iddialarda bulunan Seyhan Soylu, söyledikleriyle herkesi düşündürdü.

Dilan Polat hakkında çıkan iddiaların ardından dayanamayarak hastanelik olmuş ve hastane odasından videolar çekerek zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. Dilan Polat'ın videolardaki ilginç halleri ise sosyal medya kullanıcılarının diline düşmüştü. Kullanıcılar Dilan Polat hakkında ''Psikolojisi iyi değil.'' şeklinde yorumlar yapmıştı.

Hastaneden taburcu olduktan sonra evinde çektiği ilk videoda yardımcısı Şule'yle yollarını ayırdığını söyleyen Dilan Polat herkesin dikkatini çekmiş ve gözler Şule'ye çevrilmişti. Sosyal medya kullanıcıları Şule'nin evde olup biten her şeyden ve Polat ailesi hakkında çıkan iddialara dair bildikleri yüzünden Şule'nin Dilan Polat tarafından evden uzaklaştırıldığını iddia etmişti.

Dilan Polat, Şule'nin kovulmadığını ve varlıklı Trabzonlu zengin bir iş adamıyla evleneceğini duyurmuştu.

Hatta Şule'nin yeni evi herkesi şoka uğratmıştı. Ancak Seyhan Soylu, olayların perde arkasının pek de öyle olmadığını iddia ederek herkesi şakına çevirmeyi bir kez daha başardı.

Şule, yaşanan olaylardan sonra korkup evden kaçmak isteyince Dilan Polat onu döverek evden yollamış. Dikkat çekmemesi içinde daha sonra bir günlüğüne geri çağırmış. Şule'nin evleneceği için evden ayrıldığını söyleyen Dilan Polat, Şule'nin Trabzonlu zengin bir iş adamı ile evleneceğini söylemişti. Şule'nin evleneceği kişiyle oturacağı evi gösteren Dilan Polat şok etkisi yaratmıştı.

Seyhan Soylu'nun iddiasına göre; bahsettikleri Trabzonlu o iş adamı, Küçükçekmece'de yaşayan Engin Polat'ın uzaktan bir tanıdığının yanında çalışan bir adammış. Herkese zengin olarak lanse edilen bu adamın madde bağımlısı olduğu da iddia ediliyor.

Seyhan Soylu'nun ortaya attığı bir başka iddia da Şule'nin gerçek eşinin Özbekistan'da olduğu ve elinde buna dair belgeler olduğuydu. MASAK Eski Başkanı; Polat ailesinin üzerinden vergi kaçırdıkları iddia edilen şirketlerden iki tanesinin Özbekistanlıların, bir diğerinin ise İranlıların üstüne olduğunu açıklamıştı.

Seyhan Soylu, o Özbeklerden birinin de Şule'nin kocası olduğunu söyledi. 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.