Seyhan Soylu 'örfi nikah' kıydığı Ata Çağlayan'dan ayrıldı

Seyhan Soylu 'örfi nikah' kıydığı Ata Çağlayan'dan ayrıldı

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Seda Sayan'ın geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Ata Çağlayan'la evlendiğini duyurmuştu. Soylu 'örfi nikah' kıydığı Ata Çağlayan'dan ayrıldı...

Al Sana Haber programının moderatörü, Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Seda Sayan’ın eski sevgilisi organizatör Ata Çağlayan'la aşk yaşamaya başlamış ve aşkını sosyal medyadan ilan etmişti.

Seyhan Soylu, geçirdiği estetik operasyonlar sonrası ise Seda Sayan'a benzetilince Ata Çağlayan'a eski aşkının hatırlatmamak için yeniden ameliyat masasına dahi yatmıştı.

 

bgfbfbfgb.JPG

 

Sosyal medya hesabından sık sık sevgilisi Ata Çağlayan'la aşk pozlarını paylaşan ve geçtiğimiz haftalarda örfi nikah kıydıklarını açıklayan Seyhan Soylu yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

 

ÖRFİ NİKAH NEDİR? NASIL KIYILIR?

 

Soylu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımında sevgilisiyle ayrıldıklarını açıkladı. Kısa bir video paylaşan Seyhan Soylu, altına düştüğü notla dikkat çekti.

''Barıştınız mı? Sorularına hayır. Bugün bana öyle travmatik birşey yaşattıki barışmayı bırak barışmak için mesafemiz dahi biraz daha açıldı.'' diyen Seyhan Soylu, 'bir daha geri dönüş yok' mesajı verdi.

 

sdfsdfsdfsf.JPG

 

Sisi, ayrıldığı sevgilisi Ata Çağlayan'la ilgili net ifadeler kullanarak, ''Bu kadar seviyorum diye yaşattı olayı unutup barışır mıyım? Hayır…'' dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.