Şeyhin kız çocuğuna yaptığı iğrenç harekete tepki yağıyor

Sosyal medyada sert yorumlara neden olan videoda Videoda, şeyhin yanına gelen erkek çocuğunu kollarını açarak karşıladığı ve elini öpmesine izin verdi görülürken, kız çocuğuna elini vermeyip uzaklaştırmaya çalışıyor.

Bir dönem çete davasında tutuklu yargılanan ve  Metris Cezaevi’nde yatan Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü de cemaat üyelerine mektup göndermiş;  ‘mektubunda da cemaat üyelerine 7 yaşındaki kız çocuklarına bile el öptürmemelerini’ tembihlemişti. O dönem ilahiyatçı profesörlerin sert eleştirilerine neden olan Cübbelinin dile getirdiği bu ifadeler, bu kez bir cami avlusunda görüntülendi. O görüntülere sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü.

Görüntülerde bir tarikat şeyhinin cami avlusundaki karşılama töreni görülüyor. Arkasında ise el pençe hazır bekleyen cemaatin üyeleri ve müritleri görülüyor. Bir denetleme anı olarak kaydedilen videonun ilerleyen saniyelerde kalabalığın içerisinde önce bir erkek çocuğu şeyhin yanına gönderiliyor, ardından da bir kız çocuğu.

 

Günah diye yanına yaklaştırmadı

 

Videoda, şeyhin yanına gelen  erkek çocuğunu  kollarını açarak karşıladığı ve elini öpmesine  izin verdi görülürken,  kız çocuğunun ise hem elini öpmesine izin vermediği hem de bir an önce gitmesi için müridinden yardım istediği görülüyor.

Siyasetcafe.com

İzlenme: 1684
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar