Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl'ı sildi! Sebep Acun Ilıcalı mı?

Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl'ı sildi! Sebep Acun Ilıcalı mı?

Şeyma Subaşı cephesinde sular durulmuyor! Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'nın sosyal medyada paylaştığı yeni sevgilisi Aya Çağla Altunkaya'nın fotoğrafını beğenen Kübra Açıl'ı takipten çıkardı.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı İnstagram’dan ilk kez sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile fotoğraf paylaşmasının ardından eski eşi Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl fotoğrafı beğendi.

 

seymaa1.jpg


ILICALI YENİ SEVGİLİSİNİ İLK KEZ PAYLAŞTI
Koronavirüs salgınından dolayı Survivor’un çekimlerinin yapıldığı Dominik’te mahsur kalan Acun Ilıcalı, bu süreci kendisinden 30 yaş küçük aşkıyla geçiriyor. Özel hayatını basından uzak tutan Ilıcalı, bir ilki yaparak sevgilisi ve arkadaşlarıyla tekne turu yaparken çekilen fotoğrafını paylaştı. Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl ise Ilıcalı’nın sevgilisi ile olan fotoğrafını beğendi.

 

kubra.jpg

 

ABLASINI TAKİPTEN ÇIKARDI
Şeyma Subaşı ise ablasının fotoğrafı beğenmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Subaşı, Instagram hesabından ablasını takipten çıkardı. Kübra Açıl ise kız kardeşini takip etmeye hala devam ediyor.

 

seymaaa-001.jpg

 

DAHA ÖNCE ALTUNKAYA HAKKINDA KONUŞMUŞTU
Ünlü yapımcı ile arasında 21 yaş fark olan Şeyma Subaşı, yeni sevgili Ayça Çağla Altunkaya hakkında soruları yanıtsız bırakmak istemişti. Sonra konuşan fenomen, Çağla Altunkaya’nın Acun Ilıcalı’dan 30 yaş küçük olmasına hakkında ise “O konu hakkında yorum yapmayayım. Çok küçük ama galiba” ifadelerini kullanmıştı. Şeyma Subaşı, Çağla Altunkaya’nın kendisine benzetilmesi hakkında ise “Bilmiyorum, görmedim benziyor mu?” şeklinde cevap verdi..

 

altun-001.jpg

 

seymmmaa.jpg

 

seyyy.jpg

 

kubraa.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.