Şeyma Subaşı gözyaşlarını tutamadı isyan etti! 'Kalbim acıyor'

Şeyma Subaşı gözyaşlarını tutamadı isyan etti! 'Kalbim acıyor'

Koronavirüs salgını nedeniyle evinde karantinaya giren Şeyma Subaşı, kızı Melisa hakkında açıklama yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

Koronavirüs salgını nedeniyle sevgilisi Guido ile evinde karantinaya giren Şeyma Subaşı, alışveriş yaparken görüntülendi.

17 gündür karantinada olduğunu ifade eden Subaşı, ilk defa çıktığını, bu süreçte ne yapılması gerekiyorsa onun yapılması gerektiğini ve özgürlüğün çok önemli olduğunu dile getirdi.

Tiktok hesabı açtığını ama aktif kullanmadığını belirten Subaşı, Intagram’ı daha çok sevdiğini Tiktok’u sadece merak ettiği için açtığını söyledi.

 

'KALBİM ACIYOR, KIZIMI GÖREMİYORUM'

 

Karantina süreci bittikten sonraki planlarından da bahseden Şeyma Subaşı, şu an için tek düşündüğü şeyin kızı Melisa’yı görmek olduğunu, kalbinin çok acıdığını söyledi. Kızını ilk defa bu kadar uzun süre göremediğini dile getiren Subaşı, 16-17 gün oluyor, normalde yurtdışına çıktığında dahi daha kısa sürede kızı ile görüşebildiğini belirtti. Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa hakkında açıklama yaparken gözyaşlarına hakim olamadığı da kameralardan kaçmadı. 

 

 

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

 

Şeyma Subaşı, Samsun'da 2 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya geldi. 1.74 cm uzunluğunda olan ve 50 kilogram ağırlığında olan Subaşı, 2008 yılında Miss Turkey yarışması ile şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı.

16 yaşında katıldığı bu yarışma, Subaşı'nın hayatında önemli bir yer edindi. Ünlü tasarımcılar, moda defilelerinde kendisine yer verdi ve bunun neticesinde üniversite eğitimini de kariyerine uygun bir şekilde seçti.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı'ndan mezun olan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok Musun ' adlı yarışma programına katılarak 69 bin TL kazandı.

 

seyma6-1-min-001.jpg

 

'Var Mısın Yok Musun' adlı yarışma programından sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşmaya başlayan Şeyma Subaşı, 'Yok Böyle Dans' adındaki yarışmada kostüm tasarımcısı olarak görev aldı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin 2013 yılında 'Melisa' adında kızları dünyaya geldi.

2017 yılında ise Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı evlendi. Sosyal medya hesabında her geçen gün artan takipçileri ile Şeyma Subaşı, Instagram fenomeni haline geldi.

 

seyma1-001-min-002.jpg

26 Kasım 2018 tarihinde Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı.

 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.