Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasında velayet krizi!

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı arasında velayet krizi!

31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa Ilıcalı ile birlikte yaptığı paylaşımına düştüğü not gündem oldu.

Son dönemde evlenme teklifi aldığı Mısırlı sevgilisinden yeniden ayrıldığı konuşulan ve eski eşi Acun Ilıcalı’nın Miami’deki evine yerleşen Subaşı açıklamasıyla şaşırttı.

Subaşı'nın kızı Melisa ile birlikte çekildiği fotoğraf karelerine "Melisa 8 sene önce Miami'de doğdu. O zaman neden annesinin bir tanecik meleği Melisa Miami’de annesi ile beraber yaşayamasın. (Gerçekten derine inince tabi ki de nedenini biliyorum ama) Kararı tek başına veremiyorsun işte" şeklinde düştüğü not dikkat çekti.

Şeyma Subaşı'nın bu açıklaması eski eşi Acun Ilıcalı ile sorun yaşadığı ve aralarında kızları Melisa'nın velayetiyle ilgili kriz çıktığı iddialarını beraberinde getirdi. Subaşı'nın açıklaması sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya gönderme olarak yorumlandı.

 

'MELİSA'YI MUTLU BÜYÜTEBİLİRİM'


Subaşı daha sonra yeni bir açıklama yaparak, Instagram hesabının hikaye bölümünden video paylaşarak, "Her kız çocuğunun, evladın yeri annesinin yanıdır. Seçimlerinden dolayı ait olduğu yerde yaşıyorsa anne, kızı da yanında yaşamalıdır. Olayların derinine inince bir kaç saat daha anlatmak gerekir ama gerek yok. O bizlere, bana ve arkadaşlarıma, aileme kalsın. Melisa bence de benim yanıma gelmeli. Miami'de burada okula gidebilir. Aldığın nefes bile geçicidir ya hani, her şey gelip geçicidir ya. Evlatlarımız da öyle... Ben gerçekten mutluysam etrafıma da pozitiflik verebilirim. Kızımı pozitif ve mutlu büyütebilirim. Ben burada aile kurmayı tercih ediyorsam, benim kızım da benim yanımda olmalı, burada benimle yaşamalı. Beraber anne kız beraber tecrübe edip yaşamalıyız." ifadelerini kullandı.

 

ACUN ILICALI: ŞEYMA ÇOK İYİ BİR ANNE


Melisa Ilıcalı bir süredir babasıyla birlikte İstanbul'da yaşıyordu. Acun Ilıcalı daha önce yaptığı bir açıklamada "Melisa'nın bu enerjisini ve neşesini Şeyma'dan aldığını düşünüyorum. Şeyma'nın çok iyi bir anne; çocuğuna bağlı, tutkulu olduğunu düşünüyorum. Her dakika FaceTime'dan bağlanarak konuşuyorlar. Biz ayrılmış olabiliriz ama burada mühim olan o çocuğun geleceği ve mutluluğu. İkimizde bu özeni gösteriyoruz" demişti.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.