Şeyma Subaşı milyarder sevgilisi ile sarmaş dolaş tekne kullandı!

Şeyma Subaşı milyarder sevgilisi ile sarmaş dolaş tekne kullandı!

Şeyma Subaşı, milyarder sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile sürat teknesi kullandığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.  

Türkiye'de özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adı sıkça anılan Şeyma Subaşı, pandemi dönemi olmasına rağmen yurt dışı tatillerine ara vermeden devam ediyor.

Amerika'nın Florida eyaletindeki Key Largo adasında tatil yapan Subaşı'na kızı Melisa ve arkadaşları da eşlik ediyor.

 

"NAZAR ETMEYİN, BU ŞEYMA'NIN MASALI"

 

Şeyma Subaşı, 1.5 yıl birlikte olduğu İtalyan DJ Guido Senia'dan geçen yaz ayrılık kararı almıştı. Subaşı bu ayrılık kararının üzerinden çok fazla zaman geçmeden 4 Ocak tarihinde yeni sevgilisi ile sarmaş dolaş ilk fotoğrafını paylaşarak, paylaşımının altına da "Nazar etmeyin, bu Şeyma'nın masalı" yazmıştı.

 

seymmm.jpg

 

Paylaşımın ardından Subaşı'nın sevgilisinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Gizemli sevgilinin Suudi Arabistanlı bir ailenin oğlu olan milyarder Mohammed Al Saloussi olduğu ortaya çıktı.

 

"SADECE SEN VE BEN"

 

Saloussi ile aşk yaşadığını ilan eden Subaşı son olarak lüks sürat teknesini sevgilisi ile sarmaş dolaş kullandığı anların videosunu paylaştı. Paylaşımın altına "Sadece sen ve ben" notunu düşen Subaşı'nın sık sık sevgilisine sarıldığı görüldü.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.