Şeyma Subaşı ve Mısırlı eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi barıştı!

Şeyma Subaşı ve Mısırlı eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi barıştı!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ilişkilerine bir şans daha verme kararı aldı. 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda uzun zamandır ilişki yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrılmıştı. Bugünlerde ilişkilerine yeni bir şans verdiği konuşulan çiftin, Subaşı'nın Acun Ilıcalı ile birlikteliğinden olan kızı Melisa Ilıcalı ile beraber Bodrum'da tatil yaptığı söyleniyor.

Sosyal medya paylaşımları ile de sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, şu sıralar eski sevgilisi Alsaloussi ile tekrar görüşmeye başladığı ve hatta tatile bile gittikleri konusuyla yeniden gündemde çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

Ayrılık kararı almaları ile gündeme gelen Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ilişkilerine bir şans daha verme kararı aldı. 

Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre, Şeyma Subaşı kızı Melisa Ilıcalı ve Mohammed Alsaloussi ile Paris'te tatil yapıyor.

 

AYRILIĞA DAYANAMADILAR

 

Şeyma Subaşı evlilik kararı aldığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussiile sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı.

Geçtiğimiz aylarda Mohammed Alsaloussi ile ilişkisini noktalayan Şeyma Subaşı'nın adı Dila Tarkan'ın düğününde tanıştığı Hakan Sabancı ile anıldı.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı yine özel hayatıyla gündeme geldi.

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı yeniden barıştı. Ayrılığa daha fazla dayanamayan aşıklar ilişkilerine yeni bir şans vererek kaldıkları yerden devam etme kararı aldılar.

Çift Paris'te lüks bir otelde beraber kalıyor.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.