Şeyma Subaşı'na sevgilisinden büyük jest!

Şeyma Subaşı'na sevgilisinden büyük jest!

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi bu kez sevgilisinin ayaklarını özel jet ile yerden kesti.

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladıktan sonra ailesiyle tanıştırmış ve ardından da tatile gitmişti. 

Subaşı, kızı Melisa ve sevgilisiyle çıktığı Bali tatilinden bolca paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Dönüş yolu için özel jet bulamayan Mohammed Alsaloussi’nin bir uçağın tüm biletlerini satın alması günlerce konuşulmuştu. 

Subaşı da, uçağın içinden bir görüntü paylaşarak, “Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti” ifadelerini kullanmıştı. 

 

sey.JPG

 

SOSYAL MEDYADAN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

 

Bu olayla günlerce gündemden düşmeyen Subaşı, dün Dubai’den dönerken sevgilisinin özel jetine bindi. Jete kavuştuktan sonra boy boy fotoğraf çektiren Subaşı, yaşadığı mutluluğu Instagram hesabından paylaştı.

 

sub.JPG

subbb.JPG

 

Uçağın içinde sevgilisinin sürprizi olan güllerle de karşılaşan Subaşı mutluluğunu dile getirdi. Çiçeklerle poz veren Subaşı, Alsaloussi'ye olan aşkını "Seni seviyorum" sözleriyle dile getirdi.

 

"HER ZAMAN EN İYİSİNİ HAK EDİYORUM"

 

Sevgilisinin kendisi için uçak kapatmasının ardından hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, kendisine gelen eleştirilere, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın" şeklinde yanıt vermişti.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.