Şeyma Subaşı'nın sevgilisi ile ilgili bomba iddia: Yüzlerce kişiyi dolandırdı

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi ile ilgili bomba iddia: Yüzlerce kişiyi dolandırdı

Şeyma Subaşı'nın bir süredir beraber olduğu Mısırlı milyarder sevgilisi Alsaloussi hakkında sosyal medyada çeşitli iddialar dolaşmaya başladı.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar kadar, yaşadığı aşklarla da gündem olmaya devam ediyor.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'dan bir çocuk sahibi olan Subaşı, Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia'yla aşk yaşamaya başladı. Ancak Subaşı'nın Senia'yla aşkı kısa sürdü.

Bir süre aşk iddialarını yalanlayan Subaşı, son olarak Mısırlı milyarder olarak bilinen Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin beraberlikleri, kısa sürede de ciddiyete dönüştü.

 

EVLİLİK TEKLİFİNİ PAYLAŞTI

 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin kendisine evlilik teklifi yaptığı anları paylaştı. Alsaloussi'nin evlilik teklifi yaptığı sırada Subaşı'na verdiği tek taş yüzük de dikkat çekti. Subaşı'nın evlilik teklifi aldığı anlar, sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girerken, Subaşı'nın yanı sıra Mısırlı sevgilisi Saloussi'nin zenginliği de konuşulmaya başlandı.

 

m-018.jpg

 

ARACININ ÇALINTI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

 

Şeyma Subaşı'na yaptığı evlilik teklifinin ardından Alsaloussi'nin kim olduğu merak edilenler arasına girdi. Saloussi hakkında çok fazla ayrıntı olmasa da Mısırlı bir şeyhin oğlu olduğu iddia ediliyor. Amerikan vatandaşlığı da bulunan Saloussi 36 yaşında.

ABD'nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding'de yöneticilik yaptığı öne sürülen Al Saloussi'nin adına kayıtlı 11 şirket bulunduğu belirtiliyor. Ancak hiçbirinin erişilebilir bir internet adresi veya hangi sektörde olduklarına dair bir bilgi yok.

 

fer.jpg

 

Alsaloussi hakkında geçtiğimiz aylarda dikkat çeken bir haber de çıktı. Bu habere göre Türkiye'de Şeyma Subaşı'nın sevgilisi olarak tanınan Mısır asıllı Amerikalı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin satın aldığı Ferrari marka otomobilinin çalıntı olduğu iddia edildi. Bu iddiayı ortaya atan ise İtalyan Paolo Provenzi... Paolo Provenzi, aracın kendisine ait olduğunu ve 2003'te Imola'dan çalındığını iddia etti.

 

ARAÇ GÜMRÜKTE YAKALANDI

 

Çalıntı araç olayında mahkeme devam ederken, Subaşı'nın sevgilisi Alsaloussi, satın aldığı aracın çalıntı olduğunun gümrükte ortaya çıktığını söyledi. Alsaloussi, 2019 yılında araç için 14 milyon lira ödediğini ancak aracın gümrükte kaldığını anlattı. Ferrari aracın gümrükte tutulmaya devam edildiği öğrenildi.

 

ADI, CHLOE LOUGHNAN İLE DE ANILDI

 

Aynı zamanda yapımcılık ve DJ'lik de yapan genç iş adamının adı bir dönem Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan ile de anılmıştı. Chloe'nin, Serdar Ortaç'la evli olduğu 8 Nisan 2018 tarihinde mayo çekimleri için gittiği Miami'de Mohammed Al Saloussi ile partilere katılıp eğlendiği iddia edilmişti.

 

c-016.jpg

 

SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKEN İDDİALAR

 

Subaşı'nın sevgilisi Alsaloussi'yle ilgili dedikodular dolaşmaya başlarken, sosyal medyada Mısırlı iş adamı hakkında dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. İddialara göre birçok malı kiralık olan Saloussi, bu yolla tanıtımını yaparak kendisini göstermeye çalışıyor.

 

sp.jpg

 

Saloussi'nin reklam anlamında da profesyonel adımlar attığı ileri sürüldü. Alsaloussi'nin geçmişte de çok sayıda ABD'li mankenle beraber olup, kendi adını duyurmaya çalıştığı öne sürülüyor. Mısırlı iş insanının yatırım vaadiyle yüzlerce kişiyi dolandırdığı da gelen iddialar arasında.

 

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.