Shakira ile ayrılan Pique, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Shakira ile ayrılan Pique, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Ünlü şarkıcı Shakira ile olan 12 yıllık ilişkisini noktalayan Barcelonalı futbolcu Gerard Pique yeni sevgilisi Clara Chia Marti ile sarmaş dolaş görüntülendi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile 12 yıllık birlikteliğini sonlandıran Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique, yeni sevgilisi Clara Chia Marti ile sarmaş dolaş görüntülendi.

 

SEVGİLİSİ 23 YAŞINDA

 

Kendi şirketinde çalışan 23 yaşındaki çalışanı Clara Chia Marti ile ilişkisini artık gözlerden uzak yaşamayan Pique, sevgilisiyle objektiflere yakalandı.

Fotoğrafların ortaya çıkmasından sonra sosyal medyada herkes, Shakira'nın Clara Chia Marti'den daha güzel olduğunu belirten yorumlarda bulundu.

 

gugugu.jpg

 

NE OLMUŞTU?

 

Shakira'nın Pique'yi başka bir kadınla yakaladıktan sonra ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti. Daha sonra Barcelonalı süper yıldız Gerard Pique ile ünlü şarkıcı Shakira 12 yıllık ilişkilerini sonlandırdıklarını açıklamıştı. Shakira, Pique'nin de onayını alarak yaptığı paylaşımda, "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı pişmanız. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz." ifadeleri kullanmıştı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.