Sınırları zorlayan Şeyma Subaşı takipçilerinin tepkisini çekti

Sınırları zorlayan Şeyma Subaşı takipçilerinin tepkisini çekti

DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı bir süredir Phuket Adası'nda tatil yapıyor. Subaşı, burada yaptığı vücut hareketleriyle sınırları zorladı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, şimdilerde sevgilisi ve arkadaşlarıyla Phuket Adası'nda tatil yapıyor.

Her anını takipçileriyle paylaşan Subaşı, son paylaşımıyla yine sınırları zorladı.

Hayatının büyük bir kısmını yurt dışında tatil yaparak geçiren Şeyma Subaşı, tatillerinde çektirdiği fotoğrafları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Önceki gün siyah mayolu pozlarını paylaşan ve aşırı zayıflamasıyla ilgili takipçilerinin tepkisini çeken Subaşı, bu sefer de yoga yaparken çektirdiği fotoğraflarını paylaştı.

 

seyma-subasi-siyasetcafe-009.jpg

 

Önceki gün bikinisiyle ağacın önünde amuda kalkarak poz veren Subaşı, bu sefer de sahil kenarında poz verdi. Yoga matının üzerinde sınırları zorlayan hareketler yapan Subaşı, amuda kalkarak poz verdi. Subaşı pozlarını "Gelecekten nefes alıp geçmişe verin. Kendinize karşı nazik olun ve elinizden gelenin en iyisini yapın" notuyla paylaştı.

 

seyma-subasi-siyasetcafe14.jpg

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.